Skip to main content
12. februar 2024

Waoo: Nu er vi tilbage i Trekantområdet

Knap er 2024 i gang, før Waoo kan annoncere, at TV- og internetleverandøren nu er tilbage i Trekantområdet via EWIIs fiberinfrastruktur.

Af: Fuse Communication ApS / Waoo | Foto: Ritzau / Waoo
PRESSEMEDDELELSE

Jesper Antoni Nicolaisen, der er chef for Fibernet Wholesale i EWII Koncernen, glæder sig over, at aftalen er faldet på plads med Waoo. Det bringer EWII op på 11 udbydere, og administrerende direktør for Waoo, Brian Lønroth ser frem til igen at kunne udfordre konkurrenterne på kvalitet og Waoos prisvindende kundeoplevelse.

Det er de 12 år i træk, hvor kunderne har kåret Waoo som Danmarks bedste internetselskab, den administrerende direktør, Brian Lønroth henviser til, når han skal fremhæve, hvorfor Waoo kan tage konkurrencen op med de mange TV- og internetudbydere, der er tilgængelige i Trekantområdet:

Jeg er utrolig glad for aftalen med EWII, fordi den betyder, at kunderne i Trekantområdet igen kan få Waoo. Og for dem, der ikke kan historikken, så blev vi presset ud af nogle energiselskaber til stor frustration for mange kunder. I sin tid blev der endda dannet både Facebook-grupper og underskriftsindsamlinger i forsøget på at beholde Waoo, og derfor betyder det særligt meget for os nu at være tilbage, stærkere end nogensinde og med høj kvalitet på produkterne og en kundeoplevelse, vi er stolte af at kunne give. Jeg glæder mig til at byde Velkommen hjem til forhåbentlig mange kunder. Vi er klar!

Det er analysevirksomheden Loyalty Group, der står for undersøgelserne af internetudbydere i Danmark og som har kunne konkludere gennem alle år, Waoo har eksisteret, at det er Danmarks bedste internetselskab.

Glæde over, at Waoo er tilbage

Mere end 125.000 adresser har adgang til en fiberforbindelse via EWII, og det betyder, at EWII Fibernet er den største udbyder på højhastighedsmarkedet i Trekantområdet. Infrastrukturen dækker det meste af Trekantområdet og inkluderer bl.a. byerne Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

Jesper Antoni Nicolaisen, der er chef for Fibernet Wholesale i EWII Koncernen, understreger, at det netop har været vigtigt for EWII, at fibernet-brugerne i Trekantområdet har mulighed for at vælge den udbyder, der passer til deres behov, og det derfor er ønskværdigt at have et bredt udvalg af udbydere:

Vi glæder os meget over at byde Waoo velkommen tilbage på EWIIs fiberinfrastruktur og vi er rigtig glade for, at Waoo nu igen er en del af udbuddet i Trekantområdet. Vi tror på en åben infrastruktur for de selskaber, som gerne vil sælge deres TV- og internetydelser via vores fibernet, og der er ikke tvivl om, at mange allerede kender og kan huske Waoo for gode produkter.

Aftalen er trådt i kraft, hvilket betyder, at man allerede nu kan bestille Waoo internet og tv. Man kontrollerer sin adresse for forbindelse inden et køb her: https://www.waoo.dk/privat/fibernet/

Der er et introduktionstilbud til kunderne i Trekantområdet, som er følgende:

  • Waoo Fiber 1000/1000 Mbit/s – 3 mdr. til 0 kr.
  • Valgfri tv-pakke til 0 kr. den første måned
  • ingen binding
  • ingen oprettelsesgebyrer

Prisen for fiberbredbånd efter tilbudsperioden vil være 269 – 339 kr. per måned.