Skip to main content
19. juli 2023

Vita Nova Skincare er ny annoncør hos LokalNyt Kolding

Hos LokalNyt Kolding kan vi med stolthed afsløre, at den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare er ny annoncør hos os.

Af: Viktor Bork | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos LokalNyt Kolding kan vi med stolthed afsløre, at den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare er ny annoncør hos os.

I hjertet af Kolding kan du finde den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare, der er ekspert i hudplejerådgivning- og behandling. Ud fra mottoet om at alle fortjener en flot hud og at være den bedste udgave af sig, hjælper og rådgiver de både mænd og kvinder med at realisere dette.

Bredt udvalg af behandlingsformer

Vita Nova Skincare tilbyder et bredt udvalg af behandlingsformer, hvis fællesnævner er, at de alle giver et naturligt resultat. De kan bl.a. hjælpe med at komme den trælse bekymringsrynke til livs eller give din læber mere fylde.

Stor ekspertise

Speciallægeklinikken drives af lægeparret Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen i samarbejde med to specialuddannede sygeplejersker. Uanset hvilken behandling du skal have foretaget, er du dermed i helt trygge hænder, når du sætter dig i behandlingsstolen.

Du kan blive meget klogere på klinikken og de forskellige behandlingsformer på deres annonceside eller deres hjemmeside.