Skip to main content

SPA Kompagniet

Drømmer du om et vildmarksbad, en sauna eller måske en ny bruser? Så har SPA Kompagniet et stort udvalg klar i deres showroom i Kolding.

Annoncørbetalt Indhold

Hos SPA Kompagniet kan de med stolthed kalde sig Danmarks førende kæde inden for spa, bad og wellness. De tilbyder således alt lige fra badekar og spabade til toiletter og armaturer.

Kvalificeret rådgivning i SPA Kompagniets showrooms

SPA Kompagniet tilbyder med sine 23 års erfaring kvalificeret rådgivning, så du kommer hjem med det produkt, der passer til dine behov. Og ikke nok med det, så har de 3 års garanti på deres store sortiment.

Du finder SPA Kompagniets showrooms i Aarhus, Aalborg, Hjørring, Karlslunde samt i Kolding, hvor der er rig mulighed for at få en god snak og opleve det store udvalg i virkeligheden.

1200 m2 stor butik i Kolding

I butikken i Kolding har de åbent alle hverdage og lørdage i deres mere end 1200 m2 store showroom, hvor man kan gå på opdagelse og finde alt til sit næste bad- eller wellnessprojekt. Langt de fleste af SPA Kompagniets varer er nemlig på lager i afdelingen i Kolding.

Udstillingen i Kolding byder bl.a. på forskellige spabade, saunaer, badekar, badeværelsesmøbler mv. Der er desuden et område med demovarer til nedsatte priser.

Priserne skal du generelt ikke bekymrer dig om, for SPA Kompagniet tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du har også mulighed for at shoppe dine ønskede produkter online, og så afhente dem gratis i SPA Kompagniets afdeling i Kolding på Fynsvej 115 tæt ved motorvejen.

Danmarks største udvalg af udendørs spabade

Har du også svært ved at forestille dig noget mere afslappende end et spaophold? Så prøv at forestille dig, hvor skønt det kunne være med et udespa hjemme i din have. Hos SPA Kompagniet finder du et stort udvalg af udendørs spabade i forskellige størrelser og prisklasser.

Det er ikke kun private, der med fordel kan gå på udkig i deres store udvalg af spabade – SPA Kompagniet har nemlig også udespa tilpasset udlejningsbranchen. Her kan de nemlig tilbyde 4 forskellige tilpasningspakker, blandt andet Danmarks billigste 5 personers udespa tilpasset udlejningsbranchen til kun 42.495,-

Stort servicecenter

SPA Kompagniet tilbyder desuden service af alle typer af spabade samt serviceabonnementer til vedligeholdelse af udendørs spa og swimspa.

Med eget serviceteam kan de også hjælpe med montering og opsætning af spabade, badekar og bruseafskærmninger samt opstart af udespa.

Lyder det som noget for dig? Besøg SPA Kompagniets hjemmeside eller deres showroom i Kolding for at opleve Trekantområdets centrum for bad- og wellnessekspertise.