Skip to main content

Amoode

Med bæredygtige designs fra Amoode kan du altid tilpasse din tøjstil efter humør eller anledning.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Amoode producerer de tøj, der kan bruges igen og igen uanset sæson og modetrends. Deres tøj er designet til nemt at kunne styles op eller ned, bruges i lag eller med forskelligt tilbehør, så du kan bære dem hele året rundt – i afslappet kontekst såvel som i festligt lag.

Bag Amoode står tekstildesigner Anne Mette Bjerre Hansen, der har 20 års erfaring indenfor modebranchen. Hendes fokus er at skabe bæredygtige designs til stilbevidste kvinder, der kan lide at skille sig ud.

Bæredygtigt og eksklusivt

Når et stykke tøj skal designes og produceres, har Anne Mette Bjerre Hansen først og fremmest fokus på stoffet. Derfor benytter hun udelukkende restmetervarer i naturlige materialer og af højeste kvalitet. Det sikrer ikke kun en lang holdbarhed, men også et smukt stykke tøj.

Amoodes designs produceres i begrænset antal, så hvert stykke tøj er unikt og eksklusivt. De er inspireret af dansk design med enkelthed, funktionalitet og stil i fokus, så de ikke går af mode, før de er slidt op.

Se Amoodes skønne udvalg på deres webshop, eller besøg forretningen i Kolding, som åbner den 1. marts 2024.

AllergiButikken

Har du, som allergiker eller bevidst forbruger, svært ved at finde de helt rette produkter? Så er der hjælp at hente hos AllergiButikken.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du er allergiker eller overfølsom, så kender du sikkert til udfordringen med at finde produkter til din hverdag, som lever op til dine behov. Og måske har du brugt timer på at researche, kigge efter certifikater og læse ingredienslister igennem for at finde noget, du kan bruge.

Men det behøver du ikke længere, for hos AllergiButikken har de gjort arbejdet for dig. De har mange års personlig erfaring med allergi og allergivenlige produkter, så de ved, hvad der virker, og hvad der kan lindre dine gener.

Derfor finder du alt, hvad du skal bruge, samlet på ét overskueligt sted hos AllergiButikken.

Håndplukkede produkter

Sortimentet hos AllergiButikken er målrettet til dig med allergi eller overfølsomhed og dig, der ønsker at handle økologisk og bæredygtigt. Alle produkter er nøje udvalgt ud fra butikkens strenge kvalitetskrav, så du er sikret rene og naturlige produkter.

Butikken tilbyder allergivenlige produkter indenfor kategorierne:

  • Hud- og hårpleje
  • Make-up
  • Tekstiler og vaskemidler
  • Kosttilskud
  • Homøopatisk medicin
  • Maling
  • Luftrensere
Stor viden om allergi

Bag AllergiButikken ligger en stor viden om allergi, overfølsomhed og allergivenlige produkter. Derfor kan du altid få råd og vejledning til, hvilke produkter du skal vælge, og hvad der bedst kan mildne dine symptomer.

Kontakt butikken på tlf.: 40 84 40 20 eller mail: mail@allergibutikken.dk, hvis du har brug for rådgivning eller et godt tip.

Se nærmere på AllergiButikkens sortiment på deres webshop.

Garn & Craft

Butikken og webshoppen Garn & Craft er skabt med kærlighed til håndarbejde. Her finder du alt, hvad du skal bruge til dit projekt.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Garn & Craft i Kolding bugner hylderne med skønne garner og alverdens redskaber og materialer til håndarbejde. Bag forretningen står Helle Skov Sørensen, der selv har 40 års erfaring med strik og en stor forkærlighed for alle former for håndarbejde.

Derfor er butikken og webshoppen blevet til et kreativt univers, hvor du ikke bare kan købe materialer, men hvor du også kan lade dig inspirere, få hjælp og vejledning eller dele din håndarbejdsglæde med andre.

Garn af høj kvalitet

Er du på udkig efter det helt rigtige garn til dit næste strikke- eller hækleprojekt, så er du kommet til det rette sted. Personalet står klar til at rådgive dig, hvis du er på udkig efter et godt garnalternativ eller en bestemt kvalitet eller udtryk.

Hos Garn & Craft forhandler de garn af højeste kvalitet, og derudover producerer de deres eget plantefarvede garn.

Arrangementer og workshops

Garn & Craft inviterer desuden til håndarbejdsfællesskab i form af deres mange arrangementer, workshops og kurser. Her kan du nørde din hobby sammen med andre eller lære helt nye teknikker.

Du kan f.eks. komme med til forskellige begynderkurser, til Craft Salon, som afholdes én gang i måneden, eller til strikkearrangementer, hvor håndarbejdet kombineres med en anden aktivitet, god mad eller drikke.

Lad dig inspirere på garnogcraft.dk.