Skip to main content

Lindely Vingård

Hos Lindely Vingård har man stor erfaring og succes med dyrkning og produktion af dansk vin af høj kvalitet.

Annoncørbetalt Indhold

Lindely Vingård er placeret på Sdr. Vilstrupvej 149 i Kolding i de smukkeste naturrige omgivelser lige ved Kolding Fjord. Her finder du en af Danmarks største vingårde, hvor der bliver produceret nogle af de bedste danske vine.

Stort udvalg af vine – hvidvin, rødvin, rosévin, isvin og mousserende vine

På vingården bliver der produceret vin i lange baner ud af deres 14.500 vinstokke, som giver nogle skønne hvidvine, dessertvine, mousserende vine og ikke mindst deres prisvindende rosévin.

Skal din kommende fest foregå på en naturskøn vingård?

Udover deres fantastiske produktion har de også mulighed for at facilitere dit kommende arrangement – omend det er et firmaarrangement, en fødselsdagsfest, et bryllup eller en rundtur med vinsmagning.

Lindly Vingård elsker nemlig at give en uforglemmelig oplevelse på deres vingård i de naturskønne omgivelser.

Uanset gruppens størrelse – så vil de sætte en ære i at vise jer rundt på Lindely Vingård.

Kontakt dem i dag på tlf. 24 27 42 04 for at høre mere, eller skriv en mail til claus@lindely-vin.dk for et uforpligtende tilbud.

Donslund Vine

Er vin mere end bare vin for dig? Så lad vejen gå forbi Donslund Vine, som tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsrige vine, smagfuld spiritus og lækre delikatesser.

Annoncørbetalt Indhold

Donslund Vine er placeret i Christiansfeld på Prætoriustorvet 1. Her finder du en lille perle, som tilbyder alt fra lækre vine, kvalitetsrig spiritus, te og kaffe til ost, tapas, chokolader og andre lækre delikatesser. Hos Donslund Vine kan du altså få lidt af hvert, som kan forsøde tilværelsen!

Gratis levering af gaveæsker

Donslund Vine hjælper også gerne med gaven til festen, receptionen eller andre festlige lejligheder, og de tilbyder ligeledes gratis levering af gaver i lokalområdet – det kalder vi god service!

Webshop – sender til hele Danmark

Skulle du ikke have mulighed for at besøge butikken, så har de også en webshop, hvor du kan se deres brede sortiment af spændende produkter. Og skulle du finde noget på shoppen, som du bare må have – så sender de pakker ud i hele Danmark.

Jagter du de gode smage og gode historier? Så skal du slå vejen forbi Donslund Vine. Læs mere på deres hjemmeside eller kontakt dem på tlf. 74 56 03 00 eller via mail kontakt@donslundvine.dk 

VildMedVin

Hos VildMedVin i Kolding møder du passion, service og gode priser på et stort udvalg af spændende vine og spiritus.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du mangler den helt rette vin til weekendens middag, eller hvis en ven eller kollega skal glædes med en vingave, så er VildMedVin Kolding det rette sted at tage hen.

I butikken står Rasmus, der med sit sædvanligt høje humør og gode service deler ud af sin store viden om vin. Han har mange års erfaring med at kombinerer vin og mad, og så har han certifikat fra Wine & Spirit Education Trust.

Stort udvalg, lave priser

Vinforretningen breder sig over 300 kvm, der er fyldt med spiritus og lækre kvalitetsvine fra hele verden. Her er noget til enhver anledning, for enhver smag og i alle prisklasser, så alle kan nyde de gode sager.

Derudover hjælper personalet dig gerne med at sammensætte en vingave eller en gavekurv til fødselaren, jubilaren eller noget helt tredje. VildMedVin Kolding har desuden stor erfaring med salg til erhverv, så du kan overraske dine kolleger med lidt ekstra godt.

Bliv klogere på vin

Hver torsdag inviterer VildMedVin Kolding til vinsmagning i butikken, og hver gang har sit eget tema, så du kan blive helt skarp på de forskellige vine, druesorter og produktionsmetoder.

Hold øje med VildMedVins hjemmeside, hvor du både finder kommende arrangementer og masser af gode tilbud.