Skip to main content

Anderslund – Klassisk Massage

Døjer du med hovedpine, nakke-, skulder- eller rygproblemer? Så kan en omgang massage hos Anderslund – Klassisk Massage afhjælpe dine problemer og løsne op.

Hos Anderslund – Klassisk Massage er det indehaver og massør, Carsten Anderslund, som står for din behandling. Carsten er uddannet sportsmassør og sportsterapeut.

Carsten tilbyder forskellige former for massage. Herunder wellness-orienteret massage, fysiurgisk massage samt sportsmassage for mere dybdegående massage af dine problemområder.

Massage tilpasset dine behov

Uanset om du skal have den ene eller den anden form for behandling – eller måske en blanding, har du mulighed for at finde den rette massage til dit behov ved en forudgående samtale med Carsten.

Ved alle typer behandlinger og længder udfører Carsten sine eftertragtede trykteknikker (akupressur) for mindskning af spændingshovedpine. Med tiden har han desuden opøvet en teknik, hvor han blander de tre massage-stilarter (Fysiurgisk/Sport/Wellness) i en perfekt og afvejet cocktail, der tilgodeser din krop i alle aspekter.

Anderslund – Klassisk Massage tilbyder desuden gravidmassage samt parmassage.

Så der er ingen undskyldning for ikke at få løsnet musklerne op? Du kan booke en tid online her.

Carsten holder til i Klinikfællesskabet centralt i Kolding på Olaf Ryes Gade 7C, men han tager også gerne massagestolen under armen og kører ud til dig, så du får den bedst mulige oplevelse.