Skip to main content

Birkelund Boutique

Fuldend indretning med kreativ og finurlig keramik fra Birkelund Boutique, der skaber og sælger håndlavede produkter med polkaprikker som fællesnævner.

Annoncørbetalt Indhold

Kimberly Young er oprindeligt fra Wisconsin, men bor i dag i Almind nær Kolding. Med sig fra Amerika har hun taget sin passion for keramik, som hun udlever gennem Birkelund Boutique.

Birkelund Boutique er et kombineret værksted og butik, hvor interesserede er velkomne til at gå på opdagelse i Kimberlys skønne produkter eller få et indblik i keramikkens verden.

Alle forretningens produkter er formet i hånden på pottemagerhjul, og Kimberly blander selv sine glasurer for at få den helt rette nuance. Ønsket er ikke at skabe fejlfrie produkter, og derfor bliver det rustikke, håndlavede præg gerne fremhævet.

Katte, prikker og citroner

Det kreative univers hos Birkelund Boutique er præget af finurlige og sjove designs, der skal skabe glæde. Fælles for stilen er polkaprikker, der nænsomt males på i hånden, men derudover finder du serier med bl.a. sjove katte, citroner og blade.

Hendes designs fås på bl.a. krus, skåle, vaser, fade og dekorativ pynt. Al keramik bliver desuden behandlet, så det kan holde til at gå i opvaskemaskinen.

Se nærmere på Birkelund Boutiques fine sortiment her.

Ovethi – Dansk Dæk Service

Hvis du står og mangler nye dæk, fælge eller hjul, kan Ovethi helt sikkert hjælpe dig.

De har dæk til alle formål. Både dæk til din personbil, varevogn, landbrugsmaskine, lastvogn eller entreprenør- og industrimaskiner.

Med et fuldt servicecenter der forhandler så godt som alle typer af dæk, samt en lang række dækmærker, kan de håndtere de fleste dækproblemer. Her kan du både få rådgivning, købe dine dæk, samt få dem monteret og afbalanceret, så du er køreklar igen.

Hvis du hellere vil købe din dæk online, er der mulighed for samtidig at bestille montering og afbalancering til udførelse i dækcenteret.

Ovethi har centre over hele landet samt rullende serviceværksteder.