Skip to main content

Rebuildit / DAYLY

Rebuildit og DAYLY er til dig, der er på udkig efter det perfekte møbel til dit hjem eller din butik – i den rigtige farve og størrelse og i godt, dansk håndværk.

Annoncørbetalt Indhold

Godt håndværk, stolte danske møbeltraditioner og en unik chance for at kombinere dig frem til dit helt personlige design. Det er udgangspunktet hos de to møbelvirksomheder, Rebuildit og DAYLY, der begge ejes af parret Morten og Janne.

Her ønsker de at hjælpe dig med at skabe en flot og funktionel indretning i bæredygtige materialer af højeste kvalitet. De designer og producerer selv alle deres varer på deres værksted i Kolding, så de kan skabe et personligt møbel, der lever op til alle dine krav.

Rebuildit: Snedkeri til inventarløsninger

Hos Rebuildit leverer de skræddersyede inventarløsninger til butikker og udstillinger. Snedkerværkstedet kan sørge for alle elementer i processen fra visualisering og udarbejdelse til lakering og den sidste finish med f.eks. logo og grafik.

Herigennem har de også podie.dk, hvor du kan finde alt i podier til din udstilling, messe eller butik.

DAYLY: Skab dit helt eget møbel

Hos DAYLY har du mulighed for selv at sammensætte et møbel ud fra dine ønsker, så du ikke behøver gå på kompromis med stil, pris eller størrelse.

De forhandler spiseborde, skriveborde, sengeborde, reoler og garderobeophæng, og ved alle produkter har du en række valgmuligheder for bl.a. farve, træets udtryk, bentype og størrelse.

Deres sortiment er skabt ud fra danske møbeltraditioner, så du får et moderne, elegant og praktisk møbel, der kan holde i mange år frem.

Personlige service og omhyggelig udarbejdelse

Ethvert møbel, der bestilles hos Rebuildit og DAYLY bliver behandlet med grundighed, og de benytter sig udelukkende af naturlige materialer og FSC-godkendt europæisk træ.

Har du spørgsmål til fremstilling og materialet, eller har du brug for farveprøver? Så er du altid velkommen til at kontakte virksomheden for personlig og detaljeret rådgivning.

Læs mere på dayly.dk eller rebuildit.dk.

Dupont Art

Glas og billedkunst møder hinanden i nye spændende former hos det kreative værksted og udstillingsrum Dupon Art lidt udenfor Kolding.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Dupont Art får kreativiteten vinger igennem spændende kunstneriske eksperimenter. Her producerer Helle Dupont sine fine værker, hvor hun både benytter sig af glas og af det klassiske lærred og maling.

Sin inspiration henter hun fra rejser rundt i verdenen og fra forskellige kulturer, der altid giver hende nye idéer at arbejde med i værkstedet. Hun har en særlig forkærlighed for at kombinere forskellige materialer og undersøge, hvordan de smelter sammen i et helt nyt udtryk.

Glas, billedkunst og værker med akustik

Helle Duponts kunst er ikke kun til pynt. Selvom hun producerer flotte malerier til indretning og dekorative skulpturer og figurer i glas, så finder du også en række interessante brugsgenstande blandt hendes værker.

Hun kreerer f.eks. håndvaske, fuglebade, skåle og fade i glas. Og har du brug for en elegant løsning, der kan gøre akustikken bedre i et rum, så skal du tage et kig på hendes akustiske kunst, som består af akustikpaneler med påmonteret glaskunst.

Du kan desuden få specialdesignet kunst på bestilling.

Mere end bare en udstilling

Du er altid velkommen indenfor i Dupont Art’s værksted og udstilling i Bjert. Der er altid noget nyt under udarbejdelse, som du kan få et kig på, og er du interesseret i håndværket, kan du både prøve kræfter med at skære i glas eller høre mere om arbejdet med glas.

Helle Dupont afholder desuden jævnligt workshops i glaskunst, hvor du får en introduktion til de forskellige teknikker og muligheder.

Læs meget mere om Dupont Art og se nogle af de flotte værker på dupontart.dk.