Skip to main content

Hos Birger

Har du svært ved at finde herretøj i str. XL-8XL? Så har Hos Birger et bredt udvalg af forskellige styles, som ikke vil få dig til at føle dig begrænset af din størrelse.

Annoncørbetalt Indhold

Har du svært ved at finde herretøj, der passer dig? Så fortvivl ikke, Hos Birger henvender sig til dig, der bruger tøj i størrelserne fra XL-8XL.

Hos Birger har en fysisk butik beliggende på Kongensgade 28A i midten af Christiansfeld, som har åbent fra mandag-lørdag hver uge. Er du ikke fra området, eller foretrækker du at shoppe online, så har de også en webshop, hvor du kan se deres udvalg. På webshoppen finder du ligeledes en størrelsesguide, som kan hjælpe dig med at finde den helt rette størrelse til dit behov.

Det vigtige med tøj til store mænd er, at det skal få dig til at føle dig godt tilpas og sikker.

Og hvis du skulle bruge mere end 8XL, så er Hos Birger kun et opkald væk, også kan de sagtens skaffe tøjet hjem i andre størrelser også!

Hos Birger finder du et bredt udvalg af brands som; North 56˚4, North 56denim, Sunwill, Bosswik m.fl..

Shoppen og butikken byder desuden på et bredt udvalg af casual wear, men også et stort sortiment af skjorter og bukser til hverdag og fest. Herudover kan Hos Birger også friste med et bredt udvalg af sportstøj – såsom shorts, cykelshorts og cykeltrøjer. Og sidst men ikke mindst, så sælger de også rom og gin fra Marskdestilleriet ved Tønder, som bestemt er en oplevelse værd at smage.

Høj service og højt humør

Du er altid garanteret høj kundeservice, stort engagement samt godt humør, når du besøger Hos Birger. Skulle du ikke have mulighed for at komme forbi i deres åbningstid, så ring og aftal nærmere – så åbner de gerne op for dig!

Du kan kontakte Hos Birger via tlf. 29 90 27 27 eller via mail birger@hosbirger.dk. Og så kan du altid kigge forbi hosbirger.dk og lade dig inspirere – der er altid fri fragt ved køb over 499,-

Gitte’s Mode

Skal garderoben fornyes med nye, lækre sager? Så kom indenfor hos Gitte’s Mode, hvor du finder modetøj til kvinder i alle aldre.

Annoncørbetalt Indhold

Du finder dametøjsforretningen Gitte’s Mode i hjertet af Christiansfeld. Indenfor kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af tøj til alle anledninger, aldre og stilarter. De har tøj i størrelser fra 34-56, og udover tøj forhandler de også sko fra Tamaris og relaxshoe. Desuden finder du også et udvalg af lækre accessories, der kan fuldende ethvert look.

Og har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse eller model, eller ønsker du tips til styling, så står personalet altid klar med deres ekspertise.

Måske skal du til fest og mangler den perfekte kjole, eller måske trænger du til et par nye hverdagsoutfits. Uanset hvad har Gitte’s Mode lige det, du leder efter.

Hold øje med forretningens Facebookside, hvor de løbende deler nyheder og særlige tilbud.

Gitte’s Mode holder åbent alle hverdage fra kl. 10-17 og om lørdagen kl. 10-13.

Amoode

Med bæredygtige designs fra Amoode kan du altid tilpasse din tøjstil efter humør eller anledning.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Amoode producerer de tøj, der kan bruges igen og igen uanset sæson og modetrends. Deres tøj er designet til nemt at kunne styles op eller ned, bruges i lag eller med forskelligt tilbehør, så du kan bære dem hele året rundt – i afslappet kontekst såvel som i festligt lag.

Bag Amoode står tekstildesigner Anne Mette Bjerre Hansen, der har 20 års erfaring indenfor modebranchen. Hendes fokus er at skabe bæredygtige designs til stilbevidste kvinder, der kan lide at skille sig ud.

Bæredygtigt og eksklusivt

Når et stykke tøj skal designes og produceres, har Anne Mette Bjerre Hansen først og fremmest fokus på stoffet. Derfor benytter hun udelukkende restmetervarer i naturlige materialer og af højeste kvalitet. Det sikrer ikke kun en lang holdbarhed, men også et smukt stykke tøj.

Amoodes designs produceres i begrænset antal, så hvert stykke tøj er unikt og eksklusivt. De er inspireret af dansk design med enkelthed, funktionalitet og stil i fokus, så de ikke går af mode, før de er slidt op.

Se Amoodes skønne udvalg på deres webshop, eller besøg forretningen i Kolding, som åbner den 1. marts 2024.