Skip to main content

Claus Andersen Terapi

Trænger du til at tale om livet, udfordringer eller til at komme mere i kontakt med dig selv? Så står Claus Andersen Terapi klar til at tage godt hånd om dig i trygge omgivelser.

Døjer du med angst, stress, depression, sorg eller dårligt selvværd? Eller har du brug for at arbejde med dig selv eller dit parforhold? Så kan Claus Andersen Terapi hjælpe dig med en vej ud af din nuværende situation.

Terapi og behandling i trygge rammer

Uanset om dine personlige udfordringer er store eller små, kan Claus hjælpe dig gennem samtaleterapi, hvor du er i fokus.

Gennem terapi fra sin klinik i Kolding vil I sammen gå i dybden og undersøge de forskellige udfordringer og problematikker, som du har i dit liv.

Som behandler har Claus fokus på at være til stede på en respektfuld, anerkendende, omsorgsfuld og empatisk måde. Han vægter god kontakt og gensidig tillid meget højt, da det er en forudsætning for, at terapien fungerer, så du som klient får det optimale ud af din session.

Du kan kontakte Claus Andersen Terapi via e-mail: mail@clausandersen-terapi.dk eller ved at ringe på tlf. 21 80 57 63, hvis du har spørgsmål til, hvordan han kan hjælpe dig, eller hvis du gerne vil booke en tid eller en forsamtale.