Skip to main content

Bjert Gamle Brugs

Bjert Gamle Brugs er en moderne markedsplads lidt uden for Kolding, der rummer en øl- og vinbar, specialbutik samt en scene til større koncerter.

Annoncørbetalt Indhold

På Vesterløkke 5 i Sdr. Bjert står specialøl, kropspleje og gavekurve side om side med lokalt producerede råvarer, brugskunst og keramik. Indtil 2015 husede lokalerne øst for Kolding en Dagli’Brugsen, men selvom man den dag i dag derfor stadig kan foretage sine indkøb på adressen, så er Bjert Gamle Brugs meget mere end det – nemlig et lokalt samlingssted og moderne markedsplads.

En moderne markedsplads og lokalt samlingssted

Bjert Gamle Brugs er en moderne markedsplads, hvor du kan handle special- og lokalproducerede varer såsom surdejsbrød, ost, økologisk kød og brugskunst. Det er tilmed også muligt at bestille dine varer i ro og mag inde på deres hjemmeside, hvor du både har mulighed for at hente dem fysisk i butikken eller få dem leveret hjem, hvis du bor i Kolding eller omegn.

Foruden specialbutikken rummer Bjert Gamle Brugs også den kombinerede øl- og vinbar, ”Vinduet”, hvor du kan nyde en flaske god vin eller øl samt møde gamle venner og nye bekendtskaber – alt sammen til fornuftige priser.

Arrangementer og begivenheder

Bjert Gamle Brugs arrangerer løbende forskellige begivenheder som vin- og ølsmagninger, quiz-aftener, foredrag og intimkoncerter på ”Vinduets” lille scene.

Derudover samarbejder specialbutikken også med den lokale forening Blue Bridge, der siden 2016 har arrangeret Blue Bride Musikfestival og andre musikalske arrangementer på Stenderuphalvøen. Dette samarbejde har kastet Blue Bridge Scenen af sig, der muliggør at invitere til større koncerter i lokalerne på Vesterløkke 5.

Du kan læse meget mere om Bjert Gamle Brugs inde på deres hjemmeside.