Skip to main content

Handelshuset i Christiansfeld

Søger du brugskunst, boligtilbehør eller gaveartikler til hjemmet med fokus på bæredygtighed og design? Så er Handelshuset i Christiansfeld lige stedet for dig.

Annoncørbetalt Indhold

På Kirkegårds Allé 4 i UNESCO-byen Christiansfeld finder du et populært turistmål, samt en meget unik forretning med speciale i boligindretning – nemlig Handelshuset i Christiansfeld.

Historisk bygning

Handelshuset bygger på den fineste historie og er opført helt tilbage i 1907, hvor bygningen oprindeligt husede byens brandstation, museum og en skole. I årenes løb er bygningen blevet købt og istandsat af private hænder og danner nu rammerne om en dejligt anderledes forretning.

Bredt udvalg af interiørbrands med fokus på design og bæredygtighed

Handelshuset i Christiansfeld har et bredt udvalg af spændende boligtilbehør, og der er et særligt fokus på bæredygtighed og design.

Hver enkelt style er håndplukket og har international oprindelse. Du finder alt fra fine gaveartikler og brugkunst til større varer som vægdekorationer og lanterner.

Besøg butikken i Christiansfeld eller shop online

Skulle du ikke have mulighed for at besøge den smukke bygning, så kan du i stedet shoppe butikkens udvalg via deres webshop, hvor varerne kan blive sendt hjem til dig i stedet.

Lyder Handelshuset i Christiansfeld ikke som et besøg værd? Så slå vejen forbi i deres åbningstid mandag-fredag fra kl. 10-17 og lørdag fra kl. 10-13.

Gitte’s Mode

Skal garderoben fornyes med nye, lækre sager? Så kom indenfor hos Gitte’s Mode, hvor du finder modetøj til kvinder i alle aldre.

Annoncørbetalt Indhold

Du finder dametøjsforretningen Gitte’s Mode i hjertet af Christiansfeld. Indenfor kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af tøj til alle anledninger, aldre og stilarter. De har tøj i størrelser fra 34-56, og udover tøj forhandler de også sko fra Tamaris og relaxshoe. Desuden finder du også et udvalg af lækre accessories, der kan fuldende ethvert look.

Og har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse eller model, eller ønsker du tips til styling, så står personalet altid klar med deres ekspertise.

Måske skal du til fest og mangler den perfekte kjole, eller måske trænger du til et par nye hverdagsoutfits. Uanset hvad har Gitte’s Mode lige det, du leder efter.

Hold øje med forretningens Facebookside, hvor de løbende deler nyheder og særlige tilbud.

Gitte’s Mode holder åbent alle hverdage fra kl. 10-17 og om lørdagen kl. 10-13.