Skip to main content

Den Gamle Grænsekro

Elsker du naturrige og eventyrlige omgivelser? Så skal du slå et smut forbi Den Gamle Grænsekro i Sønderjylland.

Annoncørbetalt Indhold

Den Gamle Grænsekro er en skjult perle, som gemmer sig bag idyllisk mark og skov på Koldingvej 51 i Christiansfeld. Kroen er en kongeligt priviligeret kro, som også er en del af UNESCO’s verdensarvsliste. 

Book et mindeværdigt ophold

Med et ophold på Den Gamle Grænsekro er du garanteret en mindeværdig oplevelse, hvor du finder en klassisk og traditionsrig stil, som er fyldt med charme og historie krydret med det moderne. Dette kommer også til syne i kroens restaurant, hvor menuen spænder bredt med alt fra klassiske danske retter til moderne, stilrene retter.

Den Gamle Grænsekro råder over 26 hyggelige værelser med udsigt til landlige og naturskønne omgivelser. Og uanset om du er til et weekendophold, et golfophold eller måske miniferie, så har de masser af attraktive tilbud.

Uanset hvad du er til, er Grænsekroen det perfekt sted at slå sig ned, hvis du ønsker et ophold fyldt med varme, sjæl og fantastisk service. 

Hold dit næste arrangement hos Den Gamle Grænsekro

Drømmer du om at holde din næste fest eller dit næste arrangement i uforglemmelige rammer? Så lad grænsekroens selskabslokaler danne rammen om dit næste arrangement.

Uanset om I bliver 20 eller 200, eller et sted der i mellem, finder de gerne et lokale til jer. Og Den Gamle Grænsekros venlige personale står også klar med ideer og rådgivning om menu, vin, og hvad der ellers skal til for at skabe netop den fest, I drømmer om.

Læs mere om kroen på deres hjemmeside, eller ring på tlf. 75 57 32 18 eller send dem en mail på info@graensekroen.dk.

Drabæks Mølle

Den ikoniske Drabæks Mølle ved Lunderskov er under udvikling, og i dag kan du bl.a. leje de historiske bygninger til den store fest eller konferencen.

Annoncørbetalt Indhold

Drabæks Mølle ligger naturskønt i et fredet område i Lunderskov. Møllen menes at være Danmarks ældste erhvervsvirksomhed med aktivitet fra omkring år 1100, og fra 1536 fungerede den som kongelig vandmølle.

Efter en brand blev møllen genopbygget i 1907 i det udtryk, som den kendes for i dag. Herefter fungerede den som valsemølle helt frem til 2008 – senest for Schackenborg Brød og herefter Kornkammeret.

Og nu er der igen liv på Drabæks Mølle, selvom det ikke er i form af produktion. I 2019 igangsatte parret Tinna Jakobsen og Michael Hjort et større projekt med renovation, bevaring og nybyg, som skal give de historiske bygninger nye funktioner i form af beboelse, café, selskabslokaler og meget mere.

Men selvom bygningernes formål og de indvendige rammer bliver fornyet, så er målet stadig at bibeholde det originale udtryk fra 1907 og bevare de flottes bygningers historiske præg.

Hold dit arrangement hos Drabæks Mølle

Skal dit bryllup afholdes i romantiske og herskabelige omgivelser? Eller skal dine medarbejdere og samarbejdspartnere forkæles lidt ekstra med en konference i historiske og eksklusive rammer?

Møllehuset ved Drabæks Mølle er indrettet til fest og større arrangementer for op til 50 deltagere. Både inde og ude findes gode og moderne faciliteter til hygge såvel som fokus, og der er mulighed for overnatning.

Læs meget mere på drabaeks-moelle.dk.