Skip to main content

Vestjysk Car Care

Hvad enten du er på udkig efter professionel bilpleje eller skal have din bil repareret, så tag forbi Vestjysk Car Care i Holsted, hvor de kan hjælpe dig med alt indenfor pleje og service af dit køretøj!

Annoncørbetalt Indhold

Vestjysk Car Care tilbyder en masse tjenester og services indenfor bilpleje, så din bil kan komme til at fremstå skinnende ren og køre sikkert.  

De tilbyder professionel klargøring af din bil, indvendig og udvendig rengøring, polering og keramisk coating. Derudover har de et stort autoværksted, hvor de sørger for service, reparationer med mere til både private og erhverv. Alt til konkurrencedygtige priser! 

Vestjysk Car Care tilbyder: 
  • Professionel klargøring
  • Udvendig og indvendig rengøring  
  • Polering og keramisk coating
  • Montering af ekstraudstyr  
  • Salg af bilplejeprodukter og klargøringsudstyr i høj kvalitet  
  • Autoværksted (herunder dæk- og olieskift, reparationer og servicecheck inden syn) 

Hos Vestjysk Car Care kan du få skræddersyet en pakkeløsning, der matcher præcis dine og dit køretøjs behov. Deres dedikerede og passionerede team af erfarne medarbejdere står klar til at yde professionel service, rådgivning og bilpleje for dig og dit køretøj. 

Kontakt dem i dag på 93 93 87 10 eller læs mere om alle deres tjenester på vestjyskcarcare.dk.

Erritsø Autoværksted

Er der en lampe, der lyser på instrumentbrættet, eller er det ved at være tid til et serviceeftersyn? Så hold ind hos Erritsø Autoværksted.

Annoncørbetalt Indhold

Lad de dygtige mekanikere hos Erritsø Autoværksted stå for at gøre din bil køreklar.

Her kan de lave en grundig gennemgang af din bil i forhold til fabrikkens serviceskema, men kom også forbi, hvis der er knas med billen mellem serviceeftersynene. Det kan for eksempel være ved olieskift, bremseeftersyn eller noget helt tredje.

Hvis du gerne vil slippe for selv at skifte dæk, når vejret skifter, så tril forbi til et hjulskifte på Gl. landevej 61.

Hos Erritsø Autoværksted er du sikret en god behandling af dig og din bil af de engagerede mekanikere.

Ring i dag på telefon 60 48 20 23 og hør, hvordan de kan hjælpe dig.

Følg også med på deres facebookside, hvor der fra tid til anden slås gode tilbud op.

Holgersen Bilsyn

Er det tid til syn af din bil? Så smut en tur forbi Holgersen Bilsyn, der hurtigt og nemt tjekker dit køretøj igennem.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Holgersen Bilsyn har de mange års erfaring indenfor syn af køretøjer. Mark Holgersen startede forretningen som en del af Pava Bilsyn-kæden i 2014, men i 2022 blev den selvstændig og skiftede navn til Holgersen Bilsyn.

Det har dog ikke svækket kvaliteten, for du møder de samme gode medarbejdere og den samme gode service i både Fredericia og Vejle.

Nemt og bekvemt

Det kompetente personale hos Holgersen Bilsyn ved lige præcis, hvad de skal kigge efter, når de får en bil ind i hallen. De tilbyder periodesyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn af personbiler, motorcykler, varebiler op til 3500 kg. samt påhængsvogne op til 750 kg. Derudover kan du få foretaget periodesyn af personbiler med mere end ni siddepladser.

Hvis du har svært ved at finde tid til bilsyn i hverdagen, er det desuden oplagt at benytte sig af deres drive-in-mulighed. Her kører du bare forbi, når det passer dig indenfor hallens åbningstider, og så sørger de for at syne din bil hurtigst muligt. Du kan naturligvis også bestille tid på forhånd og være sikker på at komme til.

Sidst, men ikke mindst, kan Holgersens Bilsyn sørge for undervognsbehandling, og du får altid et gratis rusttjek, når du for foretaget syn hos dem.

Se deres prisliste på holgersenbilsyn.dk.