Skip to main content

FysioDanmark Kolding

FysioDanmark Kolding er en tværfaglig sundhedsklinik, hvor du vil få en effektiv og grundig behandling af din problematik.

Annoncørbetalt Indhold

FysioDanmark er en kvalitetssikret og landsdækkende fysioterapikæde. FysioDanmark Kolding ligger på Saxovej 12. Her ligger klinikken i forbindelse med et stort og flot træningscenter. 

Tværfaglige behandlingsforløb

Hos FysioDanmark Kolding mødes du af kompetente behandlere, der arbejder ud fra moderne fysioterapeutiske principper. Alle medarbejdere har hver deres speciale, som de holder sig opdateret på og er efteruddannet indenfor. Det gør, at du er sikret en effektiv behandling, når du opsøger FysioDanmark Kolding med lige netop dit problem.

Klinikken kan behandle alle former for patienter med forskellige problemstillinger. Hvad enten du har artrose eller leddegigt, søger vejledning i ergonomi, ryg-nakkeproblemer, museskader, idrætsskader mm., vil der være en fysioterapeut, der kan hjælpe dig. 

Teamet består desuden af en kiropraktor, massører og personlige trænere. Derfor vil du opleve at få en tværfaglig behandling af dit problem, hvis det kræves.

Bevægelse – en vigtig del af behandlingen

Udover den specifikke behandling vil du også af FysioDanmark Kolding få et individuelt tilpasset træningsforløb, hjemmeøvelser, råd og vejledning. Det betyder, at du kan forebygge og vedligeholde hjemmefra eller i fitnesscenteret, så din krop kan holde generne på afstand. 

Det er vigtigt at holde kroppen stærk og lave øvelser, der styrker de områder i kroppen, hvor man har ondt. FysioDanmark Kolding har et stort og indbydende fitnesscenter. Her kan du både få superviseret din træning af en fysioterapeut, træne selv eller på hold sammen med andre.

Du kan læse meget mere om alle dine muligheder for behandling hos Fysio Danmark Kolding samt booke tid til behandling og holdtræning på klinikkens hjemmeside.

Ganesha Beauty & Wellness

Trænger din krop til lidt ekstra forkælelse og pleje? Så har Ganesha Beauty & Wellness med stor sandsynlighed den helt rigtige behandling til dit behov.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Ganesha Beauty & Wellness tilbyder de original thailandsk massage, som kan afhjælpe ømhed i nakke og skuldre, sovende arme og fingre, spændingshovedpine samt ømme muskler efter fysisk anstrengelse og sport.

Det kan også være, du har brug for øget velvære og for at forkæle dig selv? Så tilbyder Ganesha Beauty & Wellness også ansigtsbehandlinger samt behandlinger som Candle oliemassage, der får dig til at slappe af i en stresset hverdag.

Behandlinger i rolige omgivelser – tilpasset dit behov

Husker du at finde tid til at forkæle dig selv eller til at forebygge spændinger?

Hvis ikke, så er Ganesha Beauty & Wellness bestemt et besøg værd. De holder til på Frydsvej 59 i Kolding, og de holder åbent alle hverdage fra kl. 9-17.

Lyder det tiltrængt med en afstressende kropsbehandling, kan du kontakte Ganesha Beauty & Wellness ved at ringe eller sende en SMS på 91 99 50 40.

Og hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der passer bedst til dit behov, står de gerne klar med gode råd, så du bedst muligt kommer dine spændinger til livs.

Anderslund – Klassisk Massage

Døjer du med hovedpine, nakke-, skulder- eller rygproblemer? Så kan en omgang massage hos Anderslund – Klassisk Massage afhjælpe dine problemer og løsne op.

Hos Anderslund – Klassisk Massage er det indehaver og massør, Carsten Anderslund, som står for din behandling. Carsten er uddannet sportsmassør og sportsterapeut.

Carsten tilbyder forskellige former for massage. Herunder wellness-orienteret massage, fysiurgisk massage samt sportsmassage for mere dybdegående massage af dine problemområder.

Massage tilpasset dine behov

Uanset om du skal have den ene eller den anden form for behandling – eller måske en blanding, har du mulighed for at finde den rette massage til dit behov ved en forudgående samtale med Carsten.

Ved alle typer behandlinger og længder udfører Carsten sine eftertragtede trykteknikker (akupressur) for mindskning af spændingshovedpine. Med tiden har han desuden opøvet en teknik, hvor han blander de tre massage-stilarter (Fysiurgisk/Sport/Wellness) i en perfekt og afvejet cocktail, der tilgodeser din krop i alle aspekter.

Anderslund – Klassisk Massage tilbyder desuden gravidmassage samt parmassage.

Så der er ingen undskyldning for ikke at få løsnet musklerne op? Du kan booke en tid online her.

Carsten holder til i Klinikfællesskabet centralt i Kolding på Olaf Ryes Gade 7C, men han tager også gerne massagestolen under armen og kører ud til dig, så du får den bedst mulige oplevelse.