Skip to main content

AllergiButikken

Har du, som allergiker eller bevidst forbruger, svært ved at finde de helt rette produkter? Så er der hjælp at hente hos AllergiButikken.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du er allergiker eller overfølsom, så kender du sikkert til udfordringen med at finde produkter til din hverdag, som lever op til dine behov. Og måske har du brugt timer på at researche, kigge efter certifikater og læse ingredienslister igennem for at finde noget, du kan bruge.

Men det behøver du ikke længere, for hos AllergiButikken har de gjort arbejdet for dig. De har mange års personlig erfaring med allergi og allergivenlige produkter, så de ved, hvad der virker, og hvad der kan lindre dine gener.

Derfor finder du alt, hvad du skal bruge, samlet på ét overskueligt sted hos AllergiButikken.

Håndplukkede produkter

Sortimentet hos AllergiButikken er målrettet til dig med allergi eller overfølsomhed og dig, der ønsker at handle økologisk og bæredygtigt. Alle produkter er nøje udvalgt ud fra butikkens strenge kvalitetskrav, så du er sikret rene og naturlige produkter.

Butikken tilbyder allergivenlige produkter indenfor kategorierne:

  • Hud- og hårpleje
  • Make-up
  • Tekstiler og vaskemidler
  • Kosttilskud
  • Homøopatisk medicin
  • Maling
  • Luftrensere
Stor viden om allergi

Bag AllergiButikken ligger en stor viden om allergi, overfølsomhed og allergivenlige produkter. Derfor kan du altid få råd og vejledning til, hvilke produkter du skal vælge, og hvad der bedst kan mildne dine symptomer.

Kontakt butikken på tlf.: 40 84 40 20 eller mail: mail@allergibutikken.dk, hvis du har brug for rådgivning eller et godt tip.

Se nærmere på AllergiButikkens sortiment på deres webshop.

Jotun

Hvid, æggeskal eller creme? Når du bruger et af Jotuns produkter, kan du trygt male i alle regnbuens farver. Deres designere har udviklet farverne til dig, så de er smukke, moderne og i god kvalitet.

Som en af verdens førende producenter af maling, kombinerer Jotun høj kvalitet med kreativitet og innovation. Deres designere udvikler nye moderigtige og holdbare farver, der sikrer dit hjem en flot finish.

Jotun startede i 1926 i Norge, og de er i dag til stede i over 100 forskellige lande. De forhandler et stort udvalg af maling, grundere, fernis, træbeskyttelse, olie og lak.

De har mange forskellige forhandlere, hvor du kan dykke ned i deres store udvalg. Hos mange af forhandlerne kan du finde Jotuns fysiske farvecenter, hvor de udstiller farver, som deres designere nøje har udvalgt. Her kan du altid finde inspiration og smukke farvekombinationer, som du kan tage med hjem og integrere i dit hjem.

Deres sortiment dækker både produkter til interiør og udendørsprojekter.