Skip to main content

Blomstergården Christiansfeld

Der er planter og blomster i lange baner hos Blomstergården i Christiansfeld, der tilbyder både blomsterbinderi, gaveartikler og grønt til hjemmet.

Annoncørbetalt Indhold

Er du på udkig efter nye planter til haven, skal en kær ven glædes med en buket blomster, eller skal du give en sidste gave til en afdød? Uanset anledningen kan du hos Blomstergården få det, du leder efter.

Her kan du bestille buketter, begravelsesbinderi, kirkegårdspynt og et udvalg af gaveartikler. Supplér f.eks. buketten med en flaske vin, øl eller spiritus, lidt chokolade, en gavekurv eller en sød bamse. Derudover finder du et stort udvalg af planter til inde og ude.

Du er altid velkommen indenfor i forretningen, hvor personalet gerne rådgiver om blomstersammensætning eller pasning af planter. Men du kan også bestille direkte fra deres hjemmeside og få leveret til døren i Christiansfeld og omegn.

Blomstergården samarbejder med Interflora Danmark, og derfor kan du være sikker på at få vellavede buketter og dekorationer af faglærte blomsterdekoratører.

Tag et kig på Blomstergårdens sortiment her.

Chocolé

Trænger du til lidt lækkert, eller skal du forkæle én, du holder af? Så gå på opdagelse i Chocolé’s overdådige sortiment af håndlavet luksuschokolade.

Annoncørbetalt Indhold

I foråret 2020 gjorde Jesper Vile Pedersen og Elvis Comic alvor af en drøm om at skabe Danmarks bedste håndlavede chokolade; sammen startede de Chocolé.

Hos Chocolé er kvalitet og luksus i centrum, og kun det bedste er godt nok for de to chokoladeentusiaster. Deres chokolader er udviklet ud fra egne opskrifter, og råvarerne er nøje udvalgt for at give den bedst mulige smagsoplevelse.

Jesper har mere end 30 års erfaring med, og passion for, produktion og salg af fyldte chokolader, og i det daglig er det ham, der står for produktionen af de søde sager. Imens sørger Elvis for strategi og salg.

Perfekt gaveidé

Selvom man godt må købe de lækre chokolader til sig selv, så fører Chocolé en række forskellige gaveæsker og -pakker, som er ideelt at give til kollagerne, værtinden eller en kær ven.

Du kan købe chokoladeæsker for sig selv i forskellige størrelser, eller du kan købe deres chokolade i forskellige sampak. Du finder f.eks. en pakke til ølelskeren, til den gode kok eller til nytårsfesten.

Derudover leverer de chokoladepakker til firmagaver, og de kan både lave logotryk på deres æsker og vedlægge en personlig hilsen.

Se hele deres spændende sortiment på deres hjemmeside.