Skip to main content

Amoode

Med bæredygtige designs fra Amoode kan du altid tilpasse din tøjstil efter humør eller anledning.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Amoode producerer de tøj, der kan bruges igen og igen uanset sæson og modetrends. Deres tøj er designet til nemt at kunne styles op eller ned, bruges i lag eller med forskelligt tilbehør, så du kan bære dem hele året rundt – i afslappet kontekst såvel som i festligt lag.

Bag Amoode står tekstildesigner Anne Mette Bjerre Hansen, der har 20 års erfaring indenfor modebranchen. Hendes fokus er at skabe bæredygtige designs til stilbevidste kvinder, der kan lide at skille sig ud.

Bæredygtigt og eksklusivt

Når et stykke tøj skal designes og produceres, har Anne Mette Bjerre Hansen først og fremmest fokus på stoffet. Derfor benytter hun udelukkende restmetervarer i naturlige materialer og af højeste kvalitet. Det sikrer ikke kun en lang holdbarhed, men også et smukt stykke tøj.

Amoodes designs produceres i begrænset antal, så hvert stykke tøj er unikt og eksklusivt. De er inspireret af dansk design med enkelthed, funktionalitet og stil i fokus, så de ikke går af mode, før de er slidt op.

Se Amoodes skønne udvalg på deres webshop, eller besøg forretningen i Kolding, som åbner den 1. marts 2024.

Birkelund Boutique

Fuldend indretning med kreativ og finurlig keramik fra Birkelund Boutique, der skaber og sælger håndlavede produkter med polkaprikker som fællesnævner.

Annoncørbetalt Indhold

Kimberly Young er oprindeligt fra Wisconsin, men bor i dag i Almind nær Kolding. Med sig fra Amerika har hun taget sin passion for keramik, som hun udlever gennem Birkelund Boutique.

Birkelund Boutique er et kombineret værksted og butik, hvor interesserede er velkomne til at gå på opdagelse i Kimberlys skønne produkter eller få et indblik i keramikkens verden.

Alle forretningens produkter er formet i hånden på pottemagerhjul, og Kimberly blander selv sine glasurer for at få den helt rette nuance. Ønsket er ikke at skabe fejlfrie produkter, og derfor bliver det rustikke, håndlavede præg gerne fremhævet.

Katte, prikker og citroner

Det kreative univers hos Birkelund Boutique er præget af finurlige og sjove designs, der skal skabe glæde. Fælles for stilen er polkaprikker, der nænsomt males på i hånden, men derudover finder du serier med bl.a. sjove katte, citroner og blade.

Hendes designs fås på bl.a. krus, skåle, vaser, fade og dekorativ pynt. Al keramik bliver desuden behandlet, så det kan holde til at gå i opvaskemaskinen.

Se nærmere på Birkelund Boutiques fine sortiment her.