Skip to main content

Dance Studie v/Majken Hauge

Puds dine dansesko, og mærk glæden ved dansen på danseskolen Dance Studie v/Majken Hauge.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Dance Studie kan alle danseglade mennesker i alle aldre og på alle niveauer få professionel danseundervisning.

Noget for enhver dansesmag

Måske er du blevet inspireret af at se kendte mennesker danse hen over skærmen hver fredag, og har fået lyst til at tage din partner under armen til en svingom.

Måske er du teenager, og vil gerne lære, hvordan man danser, som de danser på Tik Tok.

Måske vil du udfolde din kreativitet gennem lyrisk bevægelse til moderne dans, eller måske ønsker du, at dit barn skal opleve glæden ved dans og bevægelse til lyden af MGP- og Ramasjanghits.

Dans for de yngste  

Dans er godt for børn, fordi det styrker den motoriske balance samtidig med at børnene lærer deres krop at kende. På børneholdende indøves mindre kombinationer ad gangen, mens de har det sjovt til musik og med rytmik. Børnene kan blandt andet gå til showdance, Hip Hop og ballet.   

Stilarter på kryds og tværs  

Der er kommet en masse nye Hip Hop stilarter til, som du kan dykke ned i på danseskolen. Her får du med sikkerhed pulsen op. Dans til fede rytmer og beats fra den nyste urbanrap eller til attitudefulde ballader fra Beyonce og Rihanna. 

Moderne dans 

Hvis du er mere til yndefuldhed og akrobatik, så er moderne ballet måske noget for dig. Hvis du er til lidt mere løsslupne dansetrin, så kan du prøve jazzdance af.  

Padans: standard- og latindans 

Lær trinene, som du ser bedømt i Vild med dans, og bliv klar til at tage din partner med på dansegulvet til en flot jive eller vals til næste fest.

Hvad end dit største danseønske er, så tilbyder Dance Studie v/Majken Hauge noget for enhver. Den første gang er en gratis prøvetime.
Du kan læse meget mere om, hvilke hold, der udbydes her.