Skip to main content

Gl. Ålbo Camping

I fredelige omgivelser lige ud til Lillebælt ligger Gl. Ålbo Camping, der er et helle for dykkere, lystfiskere og for feriegæster, der søger ro i naturen.

Annoncørbetalt Indhold

Drager du ud på den fredede Stenderup Halvø og videre ud til spidsen, kommer du til et fristed midt i Naturpark Lillebælt og omgivet af bøgeskov. Du kommer til  Gl. Ålbo Camping.

Og netop her er kysten helt særlig på grund af en ofte stærk strøm, en usædvanlig vanddybe og en interessant flora og fauna, hvilket gør Gl. Ålbo Camping oplagt at besøge for dykkere og lystfiskere.

Derfor har campingpladsen netop specialiseret sig i dykning og lystfiskeri, men du er naturligvis også velkommen, hvis du bare ønsker en afslappende ferie tæt på vand og skov.

Campingvogn eller luksushytte?

Gl. Ålbo Camping er mere end bare en campingplads. Udover pladserne til telt og campingvogne har du mulighed for at leje en luksushytte eller strandhytte. Derudover har de et feriehus til rådighed, eller du kan leje et enkelt værelse.

Campingpladsen er af mindre skala, og der findes ingen store sommerhusområder i nærheden. Derfor kan du se frem til fred og ro, uanset hvad du vælger.

Udnyt vandet

Fordi campingpladsen har særligt fokus på dykning og fiskeri, finder du masser af faciliteter til både nybegynderne og erfarne indenfor begge kategorier.

Gl. Ålbo Camping er et 5-stjernet PADI Dive Resort, og du kan bl.a. leje både og al det nødvendige dykkerudstyr, komme på guidede dykkerture eller prøvedyk og få foretaget service eller reparation af dit udstyr.

Bådene kan naturligvis også lejes til fiskeri. I Lillebælt er det muligt at fange torsk, havørreder og fladfisk, og i sæsoner kan du desuden være heldig at få fat i makrel, sild, hornfisk eller måske en sej, pighvar eller multe.

Det er også muligt at leje SUP-boards og kajakker.

Læs meget mere om Gl. Ålbo Camping eller book dit ophold på deres hjemmeside.