Skip to main content

Garn & Craft

Butikken og webshoppen Garn & Craft er skabt med kærlighed til håndarbejde. Her finder du alt, hvad du skal bruge til dit projekt.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Garn & Craft i Kolding bugner hylderne med skønne garner og alverdens redskaber og materialer til håndarbejde. Bag forretningen står Helle Skov Sørensen, der selv har 40 års erfaring med strik og en stor forkærlighed for alle former for håndarbejde.

Derfor er butikken og webshoppen blevet til et kreativt univers, hvor du ikke bare kan købe materialer, men hvor du også kan lade dig inspirere, få hjælp og vejledning eller dele din håndarbejdsglæde med andre.

Garn af høj kvalitet

Er du på udkig efter det helt rigtige garn til dit næste strikke- eller hækleprojekt, så er du kommet til det rette sted. Personalet står klar til at rådgive dig, hvis du er på udkig efter et godt garnalternativ eller en bestemt kvalitet eller udtryk.

Hos Garn & Craft forhandler de garn af højeste kvalitet, og derudover producerer de deres eget plantefarvede garn.

Arrangementer og workshops

Garn & Craft inviterer desuden til håndarbejdsfællesskab i form af deres mange arrangementer, workshops og kurser. Her kan du nørde din hobby sammen med andre eller lære helt nye teknikker.

Du kan f.eks. komme med til forskellige begynderkurser, til Craft Salon, som afholdes én gang i måneden, eller til strikkearrangementer, hvor håndarbejdet kombineres med en anden aktivitet, god mad eller drikke.

Lad dig inspirere på garnogcraft.dk.