Skip to main content

Books & Beans

Slå dig ned mellem bøger med en god kop kaffe og friskbagt surdejsbrød hos den kombinerede café og boghandler, Books & Beans.

Annoncørbetalt Indhold

Vi skal ikke bare købe bøger – vi skal også mødes omkring dem. Det har været udgangspunktet for Books & Beans i Kolding, der både fungerer som en klassisk boghandel, som café og som eventsted.

Hos Books & Beans finder du et stort udvalg af bøger til børn og voksne fra ind- og udland, og personalet står klar til at rådgive dig, hvis du er på udkig efter en ny, spændende læseoplevelse.

I forretningens café kan du begynde læsningen med det samme, eller du kan mødes med en god ven i de hyggelige omgivelser. Caféens økologiske mikrobageri sørger for surdejsbrød og lækre kager, og de serverer kaffe, øl og kombucha fra lokale leverandører.

Fællesskab om fortællinger

Books & Beans inviterer desuden til forskellige interessante arrangementer, som alle har fortællinger, læsning og litteratur i centrum.

Du kan bl.a. deltage i diverse foredrag og læsekredse, og særligt populært er deres tilbagevendende Strik, lyt og hyg-event, hvor du kan slappe af med dit håndarbejde til oplæsning af gode fortællinger.

Hold dig opdateret på events, bognyheder og gode tilbud på Books & Beans’ Facebookside.