Skip to main content

Den Grønne Stue

Hos Den Grønne Stue står dygtige og faglærte blomsterdekoratører klar til at binde fine buketter til alle lejligheder. 

Annoncørbetalt Indhold
Buketter og binderier til alle begivenheder 

Vælg mellem flotte buketter af sæsonens blomster, giv din blomsterbinder fri kreativitet med dine yndlingsfarver og blomster eller vælg for eksempel mellem buketterne “den elegante” og “den romantiske”. Her finder du noget til alle lejligheder og personligheder.

Du kan naturligvis også få bundet flotte kranse og bårebuketter samt købe kirkegårdspynt hos Den Grønne Stue. Lad floristerne hjælpe dig med at sige et smukt farvel og sende en kærlig hilsen.

Specialiteter og gavekurve 

Hos Den Grønne Stue kan du købe flotte gavekurve, der vil gøre enhver glad. Hver måned sammensætter de en ny kurv, og har ellers et flot sortiment at vælge imellem. Glæd én, du har kær med en “lykønskningskurv” eller måske en “kærlighedskurv”. Gavekurvene er pakket med et udvalg af spændende specialiteter og kan fås med eller uden alkohol og blomster.

Døgnshop – blomster på alle tider af døgnet 

Døgnshoppen er åben, når selve butikken holder lukket. Det betyder, at du kan afhente dine bestillinger udenfor åbningstiden, og når det passer dig. Døgnshoppen er også fyldt op med fine blomsterbuketter, så du kan glæde én, du har kær – også selvom du er sent ude.

Hos Den Grønne Stue kan du nemt og bekvemt bestille alt, hvad du forbinder med en blomsterforretning online. Du kan bestille til både afhentning i butikken eller levering. Når en buket leveres, er den altid flot indpakket og afleveres personligt.

Besøg Den Grønne Stues hjemmeside, hvor du kan se deres store udvalg og bestille via deres webshop.