Skip to main content

Auto-Nation

Drømmer du om en ny bil? Få følelsen af at køre i en ny bil hos Auto-Nation, der sørger for, at din bil skinner indvendigt og udvendigt.

Annoncørbetalt Indhold

Du kan være sikker på, at din bil er i gode hænder hos Auto-Nation på Seest Bakke 72 i Kolding. Deres dygtige og bilpassionerede medarbejdere vil tage sig godt af din bil og give den en grundig rengøring. Her tager de hånd om lakken, fælgene, ruderne, kabinen og meget mere, så bilen både føles og fremstår som ny. 

Fuldpakken: Optimal pleje af hele din bil 

Hvis du vil forkæle din bil – og dig selv – lidt ekstra, så vælg ‘fuldpakken’, der inkluderer rengøring både indvendigt og udvendigt samt glanspolering til en favorabel pris. Her kommer eksperterne hele vejen rundt om din bil – selv motorrummet får en grundig rengøring. Derudover vil de blandt andet fjerne flyverust og udbedre mindre ridser i lakken.

Følg med på deres facebookside, hvor du kan se billeder af deres arbejde og holde dig opdateret om nyheder og gode tilbud.

Hos Auto-Nation går de ikke på kompromis med kvaliteten af deres arbejde, selvom deres bilpleje er sat prisvenligt. Kør ind forbi Auto-Nation eller ring på telefon 91 85 41 58 og øg din køreglæde med en skinnende ren bil.  

Vejle Bilpleje

Vejle Bilpleje holder din bil skinnende ren. Klargøringsvirksomheden tilbyder forskellige pakkeløsninger, der dækker det både store og lille rengøringsbehov.

Annoncørbetalt Indhold

Trænger din bil til en komplet rengøring eller måske en omgang polering eller lakforsegling? Vejle Bilpleje holder din bil skinnende ren, så du bliver endnu bedre kørende.

Vejle Bilpleje er certificeret i Ads Pro Coating og består af et kompetent og erfarent team med flere års erfaring inden for rengøring og klargøring af biler.

Klargøringsvirksomheden klarer både stort og småt, og de leverer services til nogle af Danmarks førende bilforhandlere.

Forskellige pakkeløsninger

Vejle Bilpleje tilbyder forskellige rengøringspakker, så du har mulighed for at vælge imellem, hvilken type rengøring din bil netop trænger til.

Udover deres rengøringspakker tilbyder klargøringsvirksomheden også lakforsegling og premium polering, der sikrer, at din bil står skarpt nu og flere år frem tiden.

Keramisk coating

Fælles for både lakforsegling og premium polering er, at du kan tilkøbe keramisk coating.

Keramisk coating er en overfladebehandling, som både nye og brugte biler har flere fordele ved.

Denne beskytter nemlig lakken, og får den til at skinne i længere tid, mens det samtidig også beskytter mod snavs og ridser.

Skal du en tur forbi Vejle Bilpleje? Du kan læse mere og booke tid til en behandling her.