Skip to main content

Kurtzmann’s køreskole

Kurtzmann’s køreskole hjælper dig trygt og sikkert i mål med dit kørekort.

Annoncørbetalt Indhold

Kurtzmann’s køreskole drives af Brian Kurtzmann, der i 2004 blev uddannet kørelærer og siden har hjulpet mange bilister med at komme sikkert ud på vejene. På køreskolen møder du også Pia Bjørnskov, der er en erfaren kørelærer, som står klar til at guide dig mod dit kørekort.  

En fleksibel køreskole med dig i fokus

Køreskolen er en fleksibel køreskole. Det betyder, at der er tid til netop dig og dine ønsker. Køretimerne tilrettelægges så vidt muligt efter, at de passer ind i din hverdag, så du ikke skal gå på kompromis med andre ting. 

Teoriundervisningen foregår på Ravnsbjerg 31 centralt i Kolding. Her vil du modtage tavleundervisning inden, du skal ud at prøve teorien af i praksis bag rettet. Du vil opleve en undervisning med god kontakt mellem dig som elev og din kørelærer, så din undervisning bliver rettet mod dig. 

Kørelærerne sørger for et professionelt og motiverende forløb, der får dig sikkert i mål med dit kørekort. 

Spar penge med dine venner  

Hvis du tilmelder dig sammen med mindst to af dine venner, så får I alle 1000 kr. i rabat!  Her kan du se, hvordan I tilmelder jer, så I får gavn af den fordelagtige grupperabat.

Igennem Kurtzmann’s køreskole kan du både erhverve dig kørekort til almindelig personbil (kategori B), lastbil og bus. Køreskolen tilbyder naturligvis også generhvervelse samt særlig køreundervisning og kurser.  

Du kan læse meget mere om alle forløbene på køreskolens hjemmeside. 

Fredericia Skrot

Skal din bil pensioneres? Så kan du trygt overlade den til Fredericia Skrot, som siden 1993 har sørget for forsvarlig skrotning af biler.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Fredericia Skrot sikrer de, at biler skrottes forsvarligt, når de ikke længere er egnet til kørsel på de danske veje.

Deres anlæg er miljøgodkendt og certificeret efter ISO14001-standarderne, hvilket garanterer, at de altid udfører skrotningen korrekt og med største hensyntagen til miljøet.

Omtanke for miljøet

Ved at overlade din bil til Fredericia Skrot kan du være sikker på, at den bliver håndteret i trygge hænder. De skiller hver bil ad og sørger for, at alle materialer og væsker bliver korrekt sorteret og behandlet. Dele, der kan genbruges, får nyt liv, og resten bliver genanvendt på en miljøvenlig måde.

Hos Fredericia Skrot tilbyder de også konkurrencedygtige priser for din gamle bil, så du kan få en fair kompensation, samtidig med at du bidrager til en bæredygtig fremtid. Du kan få helt op til 10.000 kroner i skrotpræmie for din gamle bil, og hvis de skal afhente den for dig tilbyder de også det.

Er du interesseret i at høre, hvad de kan tilbyde dig for din bil? Så udfyld deres tilbudsformular her.