Skip to main content

Zoneklinikken v/Mari-Ann Hilmar

På den naturskønne Stenderup Halvø lidt uden for Kolding, ligger en hyggelig lille klinik, hvor der gives zoneterapi på både top og tå.

Mari-Ann Hilmar er RAB-certificeret zoneterapeut og indehaver af Zoneklinikken.

Zoneterapi på både top og tå

De fleste kender den klassiske zoneterapi, der gives på fødderne, mens færre kender og har prøvet ansigtszoneterapien. I Zoneklinikken kan man få begge dele.

Mari-Ann fortæller om ansigtszoneterapien:

Efter at jeg i en årrække udelukkende havde praktiseret fodzoneterapi, fik jeg lyst til at udvide min “værktøjskasse” og valgte ansigtszoneterapien. Jeg blev faktisk endnu mere begejstret for behandlingen, end jeg havde regnet med. Hvis man føler sig stresset, udbrændt, har tankemylder og/eller søvnbesvær har ansigtszoneterapi en næsten overraskende positiv effekt. 

Mari-Ann kombinerer også ansigtszoneterapien med fodzoneterapi, hvorved behandlingen af en aktuel lidelse kan målrettes ekstra effektivt.
Den 90 minutters lange kombinationsbehandling “Luksus Top & Tå” er nu blevet klinikkens mest populære behandling.

Fokus på både behandling og wellness

I Zoneklinikken er der stort fokus på behandlingsdelen, men der bliver også tilført et element af wellness i form af skiftende tryk og massageteknikker, lange behandlingstider, varme i briksen og stille musik.

Da rigtig mange af mine klienter kommer med forskelige stressrelaterede problematikker, synes jeg, at det er vigtigt at lave et form for frirum, hvor man kan komme helt ned i gear, spænde af, og bare nyde det, alt imens man modtager behandlingen, siger Mari-Ann.

Alle behandlinger afsluttes med et dejligt blidt afspændingprogram, der balancerer både krop og sind og ikke mindst er medvirkende til at selve terapien får optimale vilkår.

Du kan læse meget mere om fordelene ved de forskellige behandlinger på Zoneklinikkens hjemmeside: www.zone-mh.dk

Kontakt Zoneklinikken på telefon 30 12 79 11, hvis du har spørgsmål inden du booker en tid. Du kan booke din behandling her.

Claus Andersen Terapi

Trænger du til at tale om livet, udfordringer eller til at komme mere i kontakt med dig selv? Så står Claus Andersen Terapi klar til at tage godt hånd om dig i trygge omgivelser.

Døjer du med angst, stress, depression, sorg eller dårligt selvværd? Eller har du brug for at arbejde med dig selv eller dit parforhold? Så kan Claus Andersen Terapi hjælpe dig med en vej ud af din nuværende situation.

Terapi og behandling i trygge rammer

Uanset om dine personlige udfordringer er store eller små, kan Claus hjælpe dig gennem samtaleterapi, hvor du er i fokus.

Gennem terapi fra sin klinik i Kolding vil I sammen gå i dybden og undersøge de forskellige udfordringer og problematikker, som du har i dit liv.

Som behandler har Claus fokus på at være til stede på en respektfuld, anerkendende, omsorgsfuld og empatisk måde. Han vægter god kontakt og gensidig tillid meget højt, da det er en forudsætning for, at terapien fungerer, så du som klient får det optimale ud af din session.

Du kan kontakte Claus Andersen Terapi via e-mail: mail@clausandersen-terapi.dk eller ved at ringe på tlf. 21 80 57 63, hvis du har spørgsmål til, hvordan han kan hjælpe dig, eller hvis du gerne vil booke en tid eller en forsamtale.

Vita Nova Skincare

Alle fortjener at være den bedste udgave af sig selv og have en flot hud. Det er mottoet hos den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare.

I hjertet af Kolding kan du finde den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare, der har specialiseret sig i hudplejerådgivning- og behandling. Her er der siden 2020 både blevet sagt farvel til rynker og goddag til strammere hud.

Hudplejerådgivning og kosmetiske behandlinger   

Bag klinikken står ægteparret og speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen, der begge har mange års erfaring fra den kosmetologiske og lægelige verden. I samarbejde med to specialuddannede sygeplejersker driver de klinikken i centrum af Kolding, hvor der både tilbydes professionel hudplejerådgivning og kosmetiske behandlinger.

Hos Vita Nova Skincare er det selverklærede mål, at du skal være den bedste udgave af dig selv, og at alle fortjener at have en flot hud uanset alder. Ved at kombinere medicinsk viden med kosmetiske behandlinger arbejder klinikken henimod at realisere dette mål.

Naturlige resultater

Vita Nova Skincare tilbyder en lang række forskellige behandlinger, der alle giver smukke og naturlige resultater. Så hvad enten du vil sige farvel til rynkerne ved hjælp af botox eller have en permanent hårfjerning med IPL, er hjælpen ikke langt væk. Uanset hvilken behandling du skal have foretaget, bliver du taget i hånden under hele processen fra start til slut.

Tryghed og sikkerhed

Både faglig og relationel tryghed vægter højt hos speciallægeklinikken. Derfor er både selve klinikken og dets medarbejdere registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket som klient sikrer dig en tryg og professionel oplevelse hele vejen igennem behandlingen.

Hvis du ønsker at læse nærmere om, hvordan Vita Nova Skincare kan hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv, så kan du besøge deres hjemmeside. Du kan også kontakte dem på tlf.: 60 16 61 75 eller via mail på info@vitanovaskincare.