Skip to main content

Zoneklinikken v/Mari-Ann Hilmar

På den naturskønne Stenderup Halvø lidt uden for Kolding, ligger en hyggelig lille klinik, hvor der gives zoneterapi på både top og tå.

Mari-Ann Hilmar er RAB-certificeret zoneterapeut og indehaver af Zoneklinikken.

Zoneterapi på både top og tå

De fleste kender den klassiske zoneterapi, der gives på fødderne, mens færre kender og har prøvet ansigtszoneterapien. I Zoneklinikken kan man få begge dele.

Mari-Ann fortæller om ansigtszoneterapien:

Efter at jeg i en årrække udelukkende havde praktiseret fodzoneterapi, fik jeg lyst til at udvide min “værktøjskasse” og valgte ansigtszoneterapien. Jeg blev faktisk endnu mere begejstret for behandlingen, end jeg havde regnet med. Hvis man føler sig stresset, udbrændt, har tankemylder og/eller søvnbesvær har ansigtszoneterapi en næsten overraskende positiv effekt. 

Mari-Ann kombinerer også ansigtszoneterapien med fodzoneterapi, hvorved behandlingen af en aktuel lidelse kan målrettes ekstra effektivt.
Den 90 minutters lange kombinationsbehandling “Luksus Top & Tå” er nu blevet klinikkens mest populære behandling.

Fokus på både behandling og wellness

I Zoneklinikken er der stort fokus på behandlingsdelen, men der bliver også tilført et element af wellness i form af skiftende tryk og massageteknikker, lange behandlingstider, varme i briksen og stille musik.

Da rigtig mange af mine klienter kommer med forskelige stressrelaterede problematikker, synes jeg, at det er vigtigt at lave et form for frirum, hvor man kan komme helt ned i gear, spænde af, og bare nyde det, alt imens man modtager behandlingen, siger Mari-Ann.

Alle behandlinger afsluttes med et dejligt blidt afspændingprogram, der balancerer både krop og sind og ikke mindst er medvirkende til at selve terapien får optimale vilkår.

Du kan læse meget mere om fordelene ved de forskellige behandlinger på Zoneklinikkens hjemmeside: www.zone-mh.dk

Kontakt Zoneklinikken på telefon 30 12 79 11, hvis du har spørgsmål inden du booker en tid. Du kan booke din behandling her.

Kontakt
AdresseStenderupvej 125, 6092 Sønder Stenderup