Skip to main content

Xocolatl

I den historiske og smukke by Christiansfeld lidt udenfor Kolding finder du Xocolatls chokoladeværksted, hvor der kreeres smagfuld chokolade med respekt for håndværket.

Annoncørbetalt Indhold

Det er ikke mange byer, der formår at komme på UNESCO’s verdenskulturarvsliste, der udpeger og beskytter bevaringsværdige steder og kulturminder. Men det er ikke desto mindre tilfældet for den sønderjyske by Christiansfeld, der blev optaget i 2015.

Optagelsen på listen har gjort den historiske by til et populært turistmål, og Xocolatls chokoladeværksted placeret i disse smukke rammer, er helt sikkert også et besøg værd.

Xocolatl elsker god chokolade

Xocolatl har sin oprindelse i Christiansfeld, hvor Honningkagebageriet og chokoladeværkstedet den dag i dag stadig ligger. Her håndlaves og sælges der højkvalitets chokolade, der lever op til de miljømæssige og sociale bæredygtighedsprincipper fra Cocoa Horizons.

Fra værkstedet kreeres der farverig og smagfuld chokolade med stor respekt for råvarer, håndværket og traditionen. Men Xocolatl tør dog samtidig også eksperimentere med smag, farve og form – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Chokoladeæsker til enhver anledning

Hos Xocolatl finder du gaveæsker fyldt med kvalitetschokolade til enhver anledning og højtid. Uanset om du ønsker at forkæle en, du holder af, eller dig selv, finder du her dekorative gaveæsker sammensat af forskellige chokolader, der smagsmæssigt komplimenterer hinanden.

Fra tid til anden sælger Xocolatl også madspildsbokse med chokolader, der ikke er gået gennem nåleøjet til den perfekte chokoladeæske, til nedsat pris. Udover chokoladeæsker kan du også købe forskellige snacks, hvis fællesnævner er, at de er af høj kvalitet og lavet med sønderjysk kærlighed.

Foruden Honningkagebageriet og chokoladeværkstedet i de historiske bygninger i Christiansfeld kan du også finde Xocolatl i Haderslev og Torvehallerne i København.

Du kan læse mere om Xocolatl og se deres skønne udvalg her.

Kontakt
AdresseLindegade 36, 6070 Christiansfeld