Skip to main content

Vita Nova Skincare

Alle fortjener at være den bedste udgave af sig selv og have en flot hud. Det er mottoet hos den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare.

I hjertet af Kolding kan du finde den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare, der har specialiseret sig i hudplejerådgivning- og behandling. Her er der siden 2020 både blevet sagt farvel til rynker og goddag til strammere hud.

Hudplejerådgivning og kosmetiske behandlinger   

Bag klinikken står ægteparret og speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen, der begge har mange års erfaring fra den kosmetologiske og lægelige verden. I samarbejde med to specialuddannede sygeplejersker driver de klinikken i centrum af Kolding, hvor der både tilbydes professionel hudplejerådgivning og kosmetiske behandlinger.

Hos Vita Nova Skincare er det selverklærede mål, at du skal være den bedste udgave af dig selv, og at alle fortjener at have en flot hud uanset alder. Ved at kombinere medicinsk viden med kosmetiske behandlinger arbejder klinikken henimod at realisere dette mål.

Naturlige resultater

Vita Nova Skincare tilbyder en lang række forskellige behandlinger, der alle giver smukke og naturlige resultater. Så hvad enten du vil sige farvel til rynkerne ved hjælp af botox eller have en permanent hårfjerning med IPL, er hjælpen ikke langt væk. Uanset hvilken behandling du skal have foretaget, bliver du taget i hånden under hele processen fra start til slut.

Tryghed og sikkerhed

Både faglig og relationel tryghed vægter højt hos speciallægeklinikken. Derfor er både selve klinikken og dets medarbejdere registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket som klient sikrer dig en tryg og professionel oplevelse hele vejen igennem behandlingen.

Hvis du ønsker at læse nærmere om, hvordan Vita Nova Skincare kan hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv, så kan du besøge deres hjemmeside. Du kan også kontakte dem på tlf.: 60 16 61 75 eller via mail på info@vitanovaskincare.

Kontakt
AdresseNy Vestergade 3, 6000 Kolding