Skip to main content

VildMedVin

Hos VildMedVin i Kolding møder du passion, service og gode priser på et stort udvalg af spændende vine og spiritus.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du mangler den helt rette vin til weekendens middag, eller hvis en ven eller kollega skal glædes med en vingave, så er VildMedVin Kolding det rette sted at tage hen.

I butikken står Rasmus, der med sit sædvanligt høje humør og gode service deler ud af sin store viden om vin. Han har mange års erfaring med at kombinerer vin og mad, og så har han certifikat fra Wine & Spirit Education Trust.

Stort udvalg, lave priser

Vinforretningen breder sig over 300 kvm, der er fyldt med spiritus og lækre kvalitetsvine fra hele verden. Her er noget til enhver anledning, for enhver smag og i alle prisklasser, så alle kan nyde de gode sager.

Derudover hjælper personalet dig gerne med at sammensætte en vingave eller en gavekurv til fødselaren, jubilaren eller noget helt tredje. VildMedVin Kolding har desuden stor erfaring med salg til erhverv, så du kan overraske dine kolleger med lidt ekstra godt.

Bliv klogere på vin

Hver torsdag inviterer VildMedVin Kolding til vinsmagning i butikken, og hver gang har sit eget tema, så du kan blive helt skarp på de forskellige vine, druesorter og produktionsmetoder.

Hold øje med VildMedVins hjemmeside, hvor du både finder kommende arrangementer og masser af gode tilbud.

Kontakt
AdresseKlostergade 11, 6000 Kolding