Skip to main content

Urbania Street Food

Skal den stå på thai-mad eller mexikansk i aften? Eller mangler du et hyggeligt sted i Fredericia at få en drink med vennerne? Så er Urbania Street Food stedet.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Urbania Street Food har de skabt et centralt samlingspunkt i Fredericia, hvor gastronomi og gode oplevelser omkring gademad er i centrum.

Bindeledet mellem den gamle del af Fredericia og den nye urbane bydel

Urbania Street Food er et madmekka, hvor man kan få et dejligt måltid mad til en overkommelig pris, mens man nyder en god cocktail eller specialøl.

Og uanset om du drømmer om en lækker pizza, pita eller burger, finder du et bredt udvalg af madboder med noget for enhver smag. Se udvalget af madboder her.

Uanset om du har lyst til at spise inde eller ude, eller tage maden med hjem, er dette naturligvis en mulighed. Urbania Street Food har nemlig plads til ca. 180 siddende gæster indenfor og ca. 350 siddende gæster ude i deres hyggelige gård.

Er du mere til takeaway hjemme i sofaen, kan du også få de lækre retter fra madboderne som takeaway – både med levering og med afhentning. Bestil din takeaway her.

Urbania Street Food har vundet i kategorien for Byens Bedste take-away i 2021 og 2022, så der er ingen undskyldning for ikke at bestille dit næste måltid med det samme.

Kundeklub med skarpe fordele

Du kan med fordel melde dig ind i Urbania Street Foods kundeklub, det er gratis, og der er masser af fordele at se frem til – blandet andet:

  • En gratis sodavand
  • Rabatter og gode tilbud i madboderne og i baren
  • Kaffeklippekort – få den 6. kop kaffe GRATIS

Meld dig ind i kundeklubben her.

De sender nyheder ud 1-2 gange om måneden på SMS, hvor de holder dig opdateret på skarpe tilbud, events og nyheder hos Urbania.

Hyggelige events

Hvis du skulle bruge en ekstra grund til at besøge Urbania Street Food, så afholder de løbende sjove events for store og små.

Der er både events, der går igen fra uge til uge som fx banko, quiz og guitarhygge. Men de afholder også events, der finder sted årligt. Her kan du se frem til arrangementer som Tartelet Festival, Øltræf og Bilevent. Læs mere om kommende events her.

Du kan også med fordel følge med på Facebook og Instagram, hvor de løbende deler nyheder og mere om kommende events samt inspiration til din næste aftensmad.

Hold din næste fest i skønne rammer 

Mangler du et sted at afholde din næste fest? Så har Urbania Street Food rammerne. Med deres rå og særdeles hyggelige indretning er der plads til alle.

Hos Urbania Street Food fastlægger I jer ikke på én menu – det er mulighedernes land! Dine gæster kan nemlig frit vælge mellem madbodernes seks forskellige køkkener. Og bliver I tørstige, kan de også tilbyde ad libitum pakker på jeres drikkevarer. Læs mere om pakkerne og mulighederne her.

Du kan også kontakte dem på hej@urbaniastreetfood.dk, så står de klar til at finde en god løsning til jeres kommende arrangement.

Åbningstider

Kig forbi til en drink eller et velsmagende måltid, når Urbania Street Food holder åbent mandag til torsdag fra kl. 16:00 – 23:00, fredag og lørdag fra kl. 11:30 – 02:00 og søndag fra kl. 11:30 – 23:00. Madboderne lukker kl. 21.00 alle dage.

Kontakt
AdresseGothersgade 32, 7000 Fredericia