Skip to main content

Urbania Beach Bar

Mangler du det perfekte sted at drikke en god drink og tilbringe en dejlig solrig dag på stranden? Så er Urbania Beach Bar helt sikkert et besøg værd!

Annoncørbetalt Indhold

Næste gang du besøger Østerstrand i Fredericia, kan du med fordel lægge vejen forbi Urbania Beach Bar. Uanset om du er på stranden med hele familien eller med en god kammerat, finder I noget for enhver smag.

Drinks og snacks i skønne omgivelser

Hos Urbania Beach Bar tilbyder de nemlig et bredt udvalg af forfriskende drikkevarer – lige fra kolde fadøl, velsmagende drinks og friske lemonader til en varm kop kaffe.

Og bliver du sulten, kan de også hjælpe dig med at stille sulten med en Beach burger eller toast. Se deres komplette udvalg af drikkevarer og mad på deres menukort her: www.urbaniabeachbar.dk/menukort/

Melder lækkersulten sig, kan du nyde en is fra deres tilhørende ishus – perfekt til en varm dag på stranden med hele familien.

Åbningstider tilpasset vejret

Urban Beach Bar tilpasser deres åbningstider efter vejret. På regnvejrsdage kan de derfor være lukket, åbne senere eller lukke tidligere – alt afhængigt af vejrsituationen.

Men der er ingen grund til at komme i tvivl, om hvorvidt de har åbent. Det kan du nemlig holde dig opdateret omkring på deres hjemmeside, og du kan med fordel også følge dem på Facebook og Instagram.

Arrangementer for store og små

På Urbania Beach Bars sociale medier kan du også følge med i strandbarens hyggelige arrangementer for store og små.

Glæd dig til alt fra yoga på stranden og musikalsk underholdning med DJs til krabbevæddeløb for de mindste.

Kontakt
AdresseØster Voldgade 15, 7000 Fredericia