Skip to main content

Tebutikken Sanderhouse

Tebutikken Sanderhouse er et hyggeligt univers, hvor du finder alverdens skønne teer og tilbehør, romantisk indretning og lækre delikatesser.

Annoncørbetalt Indhold

Når du træder ind i Tebutikken Sanderhouse på Søndergade 8 i Kolding by, træder du ind i meget mere end en teforretning. Her finder du nemlig også et væld af tilbehør, brugskunst og delikatteser.

Et pusterum i hverdagen 

Helle Sanderhus grundlagde butikken i 1997, hvorfra hun ønsker at sprede hygge og teglæde. Med inspiration fra de traditionelle teforretninger i England, finder du også romantiske blomstermønstre på brugskunst, delikatesser som lemoncurd, velduftende sæber og mange andre lækre sager.

Hos Tebutikken Sanderhouse starter dagen med at der brygges en dejlig kande te. Dernæst tændes der stearinlys og afslappende musik vælges. Så er Helle og “tepigerne” klar til at byde dig indenfor i deres hyggelige univers, der emmer af ro og velvære.

Sanderhouse skal være et rart sted at komme. Det skal være et afbræk fra hverdagens stress og jag, hvor der er ro og tid til at lade sig fordybe i duftene og atmosfæren i tebutikken.  

Alverdens teer 

I Tebutikken Sanderhouse finder du et imponerende udvalg af intet mindre end 150 forskellige teer af god kvalitet. De løse teer står i de smukke og klassiske kinesiske tedåser, der pryder hele væggen bag disken.

Det hjælpsomme personale er klar til at vejlede dig og lade din næse finde frem til din næste favoritte blandt sort, hvid, grøn, rød, ren, aromatiseret og blandet te. Her er noget for enhver tedrikker. 

Skab hygge omkring dig 

Tebutikken Sanderhouse fører et bredt udvalg af søde og salte lækkerier, der er perfekte at nyde til en god kop te. Du kan naturligvis også finde krus, kopper og tekander samt meget andet tilbehør til din tebrygning.  

Tag stemningen fra butikken med hjem og dekorér dit hjem med hyggeligt boliginteriør. For eksempel finder du bløde plaider, du kan putte dig i og hånddyppede stearinlys, du kan sidde i skæret af mens, du nyder din yndlingste. 

Lad dig inspirere af Tebutikken Sanderhouse’ hjemmeside eller facebookside, hvor du kan se et udpluk af deres mange spændende produkter, teguides og eksempler på gavekurve, som du kan glæde en anden med. På hjemmesiden kan du også handle via deres webshop.

Hvis du tilmelder dig Tebutikken Sanderhouse’ nyhedsbrev, så får du 10% rabat på dit første køb. 

Gør din teshopping endnu nemmere ved at hente Tebutikken Sanderhouse’ app, der fås i både AppStore og til Android. Scan QR-koden herunder for at komme til appen.  

Kontakt
AdresseSøndergade 8, 6000 Kolding