Skip to main content

Strandhuse Terapi

Hvis du ønsker at genetablere kontakten til din krop, undertrykte følelser og glemte behov, så skal du besøge Strandhuse Terapi.

Annoncørbetalt Indhold

Oplever du stress eller ønsker du at genoprette balancen mellem dit mentale og fysiske jeg? Så er Strandhuse Terapi stedet for dig.

Strandhuse Terapi ligger i naturskønne omgivelser tæt på centrum i Strandhuse. Klinikken drives af Ricki Hjort Jørgensen, som kombinerer kropsbehandlinger med samtaleterapi, og arbejder dermed effektivt fra to vinkler. Han inddrager kroppen i arbejdet med at finde årsagerne til symptomer, der ofte bunder i indre følelsesmæssige konflikter og psykologiske mønstre.

Ricki har stor erfaring med at hjælpe stressramte ved at tilbyde dette forløb, der kombinerer alt det bedste fra samtale- og kropsterapi.

Psykoterapi

Psykoterapi handler om at støtte mennesker i at få det bedste ud af sig selv, sine relationer og livet, og dermed forbedre livskvaliteten. Hos Strandhuse Terapi hjælper de klienter gennem livets svære perioder og støtter dem i at nå deres fulde potentiale.

Et psykoterapeutisk forløb hos Strandhuse Terapi inkluderer kropsarbejde kombineret med en række øvelser, der skaber balance, løsner op for stress og spændinger og hjælper med at bryde selvbegrænsende eller selvdestruktive mønstre, samt forløse traumer, depression og angst.

Kropsterapi

Kropsterapi skaber flow og bevægelse i kroppen, hvor der før var blokeringer og spændinger. Ved hjælp af hænderne, guider Ricki dig til at løsne de spændinger, der begrænser åndedrættet, muskulaturen og din indstilling til livet.

Kropsterapi er en effektiv behandling af både fysiske og psykiske problemstillinger gennem pulserende massage, akupressur og zoneterapi. Efter behandlingen vil du opleve en ny og dybere kontakt til både din krop og dit sind.

En kropsterapeutisk behandling kan blandt andet være med til at behandle:

  • Migræne og spændingshovedpine
  • Smerter og træthed i bevægeapparatet, typisk skuldre, ryg, nakke og lænd
  • Stress
  • Kroniske smerter
  • Angst og depression
  • Muskelsmerter
  • Indre uro
  • Ledsmerter
  • Søvnproblemer
  • Spændinger/anspændthed

Du vil blive mødt med en uhøjtidelig professionalisme, og en varm og direkte tilgang, samt den nødvendige tålmodighed, der gør det muligt for dig at realisere dit fulde potentiale.

Hvis du ønsker at genoprette balancen i dit nervesystem og genetablere kontakten til din krop, undertrykte følelser og glemte behov gennem kropsterapi og psykoterapi, så skal du besøge Strandhuse Terapi.

Kontakt
AdresseHarevænget 107, 6000 Kolding