Skip to main content

Slip Kropsterapi v/ Maria Gade

Et forløb hos Slip Kropsterapi hjælper dig med at skabe balance mellem din krop og dit sind ved at løsne psykiske blokeringer, der har forplantet sig som spændinger og smerter i kroppen.

Annoncørbetalt Indhold

Når du henvender dig til Slip Kropsterapi, bliver der altid taget udgangspunkt i dig, dine udfordringer og behov. Derfor skræddersys et forløb specielt for at hjælpe dig bedst muligt til at leve et liv i balance.

Løsn op for psykiske og fysiske spændinger med Totum kropsterapi 

Totum kropsterapi er energiarbejde, der kan fjerne psykiske blokeringer og kropslige spændinger. Terapien består af en blanding af massage, samtale, vejrtrækningsøvelser, akupressur, tryk og stræk samt zoneterapi. Man arbejder holistisk med kroppen og sindet under behandlingen, da denne behandlingsform anser krop og sind som sammenhængende. Smerter kan således være forårsaget af psykiske udfordringer og traumatiske oplevelser. 

Særligt til stressramte 

Stresstilstande opleves ofte som at sidde i kroppen og kan med tiden blive til fysiske smerter og spændinger. Kroppen er konstant på overarbejde, og derfor kan kropsterapien hjælpe dig ved at skabe balance. På et stressforløb hos Slip Kropsterapi lærer du også hensigtsmæssige strategier, der kan hjælpe dig med at tackle dine stressrelaterede udfordringer. 

Kropsterapeutisk coaching til forældre 

At blive forælder er en stor omvæltning og kan medføre mange følelser og bekymringer. Hvis dit barn har nogle udfordringer, melder der sig endnu flere tanker. Måske også om dig selv som forælder. Slip Kropsterapi tilbyder et forløb til forældre, der har et barn med udfordringer. Forløbet kombinerer kropsterapi og coaching, hvor formålet er at give dig redskaber og styrke din selvkærlighed i en tid, hvor den kan vakle.

I trygge hænder 

Du er altid velkommen til at kontakte Slip Kropsterapi ved spørgsmål og tvivl. De ønsker, at du skal være så tryg som muligt i dit forløb og vil derfor altid give dig den rådgivning, du har brug for. 

Du kan besøge Slip Kropsterapis hjemmeside for at læse mere om dine muligheder, ringe på telefon 42 50 25 95 eller sende en mail til gademaria@slip.nu. 

Kontakt
AdresseLåsbygade 65, 6000 Kolding