Skip to main content

Restaurant Den Gyldne Hane

Hold din næste fest i ægte, dansk kroidyl hos Restaurant Den Gyldne Hane, der ligger smukt ved Geografisk Have i Kolding.

Annoncørbetalt Indhold
Det gode gamle Danmark 

Læn dig tilbage og nyd den traditionsrige atmosfære i Restaurant Den Gyldne Hanes hyggelige stuer. Den smukke bygning som huser restauranten kan formodentligt dateres tilbage til 1600-tallet. Trods genopbygning og renovering af den gamle gård emmer bygningsværket stadig af historie og dansk kroidyl. 

Hold fest i de hyggelige stuer 

Slip for besværet og gør din fejring endnu mere mindeværdig ved at holde festlighederne i en af kroens selskabslokaler. Med dets særlige atmosfære og smukke placering i naturen er stedet ideelt til fejring af livets store begivenheder. Her er både rammer til den intime fest og den store sammenkomst i et af de seks flotte og forskellige lokaler.

Den gyldne Hane serverer mad, når der skal fejres en af livets store begivenheder. I tråd med bygningens udtryk serverer Restaurant de traditionsrige danske retter til din fest. Dog krydrer de retterne med inspiration fra det franske køkken. Restauranten går op i at kokkerere med sæsonbestemte råvarer af god kvalitet og laver alt maden fra bunden. Derfor udskiftes udvalget løbende, så du kan nyde de friskeste råvarer. 

Mad ud af huset 

Restaurant Den Gyldne Hane leverer hjemmelavet mad til din fest. De har altid lækkert gammeldags smørrebrød og snitter samt en sammensat menu. Restauranten leverer til både store og små selskaber i trekantsområdet, men kører gerne længere, hvis du bor i en anden by. 

Kontakt Restaurant Den Gyldne Hane på telefon 75 52 97 20, hvor du kan booke et selskabslokale, bestille mad ud af huset og stille spørgsmål. Du kan også læse meget mere om restauranten, deres arrangementer samt selskabsmenuer på hjemmesiden. 

Kontakt
AdresseChristian 4 Vej 23, 6000 Kolding