Skip to main content

Rebuildit / DAYLY

Rebuildit og DAYLY er til dig, der er på udkig efter det perfekte møbel til dit hjem eller din butik – i den rigtige farve og størrelse og i godt, dansk håndværk.

Annoncørbetalt Indhold

Godt håndværk, stolte danske møbeltraditioner og en unik chance for at kombinere dig frem til dit helt personlige design. Det er udgangspunktet hos de to møbelvirksomheder, Rebuildit og DAYLY, der begge ejes af parret Morten og Janne.

Her ønsker de at hjælpe dig med at skabe en flot og funktionel indretning i bæredygtige materialer af højeste kvalitet. De designer og producerer selv alle deres varer på deres værksted i Kolding, så de kan skabe et personligt møbel, der lever op til alle dine krav.

Rebuildit: Snedkeri til inventarløsninger

Hos Rebuildit leverer de skræddersyede inventarløsninger til butikker og udstillinger. Snedkerværkstedet kan sørge for alle elementer i processen fra visualisering og udarbejdelse til lakering og den sidste finish med f.eks. logo og grafik.

Herigennem har de også podie.dk, hvor du kan finde alt i podier til din udstilling, messe eller butik.

DAYLY: Skab dit helt eget møbel

Hos DAYLY har du mulighed for selv at sammensætte et møbel ud fra dine ønsker, så du ikke behøver gå på kompromis med stil, pris eller størrelse.

De forhandler spiseborde, skriveborde, sengeborde, reoler og garderobeophæng, og ved alle produkter har du en række valgmuligheder for bl.a. farve, træets udtryk, bentype og størrelse.

Deres sortiment er skabt ud fra danske møbeltraditioner, så du får et moderne, elegant og praktisk møbel, der kan holde i mange år frem.

Personlige service og omhyggelig udarbejdelse

Ethvert møbel, der bestilles hos Rebuildit og DAYLY bliver behandlet med grundighed, og de benytter sig udelukkende af naturlige materialer og FSC-godkendt europæisk træ.

Har du spørgsmål til fremstilling og materialet, eller har du brug for farveprøver? Så er du altid velkommen til at kontakte virksomheden for personlig og detaljeret rådgivning.

Læs mere på dayly.dk eller rebuildit.dk.

Kontakt
AdresseVærkstedsvej 8, 6000 Kolding