Skip to main content

Patchwork Kælderen

Find alt, hvad dit kreative syhjerte begærer hos Patchwork Kælderen i Kolding. Lad dig inspirere af en overflod af smukke stoffer og tilbehør til dit næste projekt.

Annoncørbetalt Indhold

For mange af os er kreativitet ikke blot en hobby men en livsstil. Der er næsten ikke noget bedre end at mærke og se på materialer til ens næste kreative projekt eller at lade sig inspirere af mønstre og farver.

Hos Patchwork Kælderen finder du alt, hvad du skal bruge til din næste kreative udfoldelse. I den hyggelige forretning finder du over tusind forskellige stoffer at vælge imellem, værktøjer, diverse sytråde, mønstre, skabeloner og symaskiner.

Butikken har åbent tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 12.00 – 17.00. Lørdag efter aftale.

Kurser og café for de krealystne 

Kirsten, der er indehaver af forretningen, holder løbende kurser og kreative samværsarrangementer. Du kan blandt andet deltage i et frisyningskursus, sy/quilt-cafe og Quilt Rally.

Du kan læse meget mere om begivenhederne på Patchwork Kælderens hjemmeside. Hvis du og din veninde kunne tænke sig at deltage, så kontakt Patchwork Kælderen på  22 26 62 77.

Du kan med fordel melde dig ind i gruppen “Patchwork Kælderen” på Facebook. Her kan du følge med i, hvad der sker i butikken og aktuelle gode tilbud. Måske bliver du inspireret?

Kontakt
AdresseLæssøegade 47, 6000 Kolding