Skip to main content

Norva24 Kolding

Norva24 er din pålidelige og professionelle partner indenfor kloakservice. Med lokalafdelinger i hele landet er hjælpen altid nær dig.

Annoncørbetalt Indhold
Lokal og landsdækkende kloakservice

Norva24 begyndte sin rejse i 2015, hvor en lang række af lokale kloakvirksomheder i Norden slog sig sammen og blev til din lokale og landsdækkende kloakservice. Norva24 er i dag Nordens største af sin slags og tilbyder tjenester indenfor kloakservice og service af underjordiske infrastrukturer til både private og erhverv.  

Norva24 holder aldrig lukket. Ligegyldigt hvornår og hvilken tid af døgnet, du har et problem, rykker virksomheden ud med deres pålidelige service. Med lokale afdelinger over hele landet er du sikret tæt kundekontakt og hurtig eksekvering.

De kan hjælpe med:  

  • Kloakservice 
  • Tv-inspektion  
  • Opsætning af rottespære  
  • Højvandssikring  
  • Avanceret gravesugning 
  • Højtryksspuling  
  • Tømning af fedt- og olieudskillere  
  • Transport af farligt affald  
Din lokale kloakservice i Kolding 

Alle oplever kloakproblemer, og det er som om, at det altid opstår på et rigtig uheldigt tidspunkt. Heldigvis er Norva24 til stede i Kolding med en afdeling. De har et godt lokalt kendskab til området, så du er sikret den rette og ikke mindst hurtige hjælp.  

Deres dygtige fagfolk står klar til at rykke ud døgnet rundt, når problemet opstår. De løser mange forskellige kloakproblemer og tilbyder kloakrens, slamsugning, TV-inspektion og kloakreparation udført af dygtige og autoriserede fagfolk. Har du fået vand i kælderen, så rykker Norva24 ud med et maskineri, der kan klare selv de største og mest komplekse opgaver. 

Kontakt din lokale Norva24, når du har brug for kloakservice. Ingen opgave er for lille eller stor, og du kan regne med, at dit problem altid bliver behandlet grundigt og effektivt af erfarne og dedikerede medarbejdere. Læs mere om Norva24 og din lokale afdeling på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseMarsvej 1, 6000 Kolding