Skip to main content

NO. 125

På Haderslevvej 125 i Kolding ligger en kreativ blomsterforretning. Her finder du binderi og brugskunst til enhver begivenhed.

Annoncørbetalt Indhold

Forretningen No. 125 har eksisteret siden 2003. Her er fokus på kreativitet, kvalitet og kundeservice.  

Blomsterbinderi til alle livets begivenheder 

Hvem kender ikke sloganet “sig det med blomster”. Overrask dine venner og familie med blomster. Vi giver blomster, som markerer alle livets mærkedage. Hos No.125 kan du få bundet lige præcis den buket, som passer til en speciel lejlighed. De har altid et pænt udvalg af buketter, som er bundet på forhånd. Ring eller kig ind i butikken, så kan I sammen finde en løsning til netop dine ønsker. 

Gør en vemodig dag til et smukt farvel. 

Begravelse indeholder store følelser. Derfor er det utroligt vigtigt at gøre den sidste hilsen til noget specielt. En smuk pyntet kiste, en krans eller buket kan være med til at gøre den sidste hilsen til noget ganske særligt. I samråd med No. 125 finder I netop de blomster, der passer til afskeden med den du holdt af. 

Festlige lejligheder 

Barnedåb, konfirmation eller bare fest. Et flot pyntet bord er med til at gøre enhver fest uforglemmelig. No. 125 kan også hjælpe med forslag til borddækning med alt, hvad der hører til. 

Bryllup 

Et bryllup er noget helt specielt – et minde for livet, hvor alt skal være perfekt – ikke mindst blomsterne. Brudebuketten er vel nok en af de vigtigste buketter i en piges liv. Den skal kreeres personligt, hvorfor det er vigtigt med en god snak omkring blomster- og farvevalg. Det er ligeledes vigtigt, at brudebuketten passer til brudens personlighed og ikke mindst kjolen. Der skal naturligvis også tages stilling til knaphulsblomst, blomster i håret samt eventuelt brudepiger og svende. Dertil kommer borddækning, kirkepynt og pyntning af bil eller karet. Kontakt No. 125 for en aftale, hvor I i ro og fred kan drøfte netop jeres personlige ønsker. 

Gaveideer 

Et godt udvalg af chokolade, øl, vin og forskellige delikatesser, som nemt kan pakkes til en lækker gavekurv eller blot tilføjes som en ekstra gave til for eksempel din buket. 

Gammelt guld 

Butikken udvidede i starten af 2024 deres koncept med et “LOPPERI”. Her finder du brugskunst – nyt som gammelt, der kan sætte et personligt præg på dit hjem. 

Se mere på butikkens hjemmeside. Her kan du også nemt bestille.

Kontakt
AdresseHaderslevvej 125, 6000 Kolding