Skip to main content

Martha

På Søndergade 4 i Kolding midtby ligger garnforretningen Martha, som er en sand perle for alle strikkeglade mennesker.

Annoncørbetalt Indhold

Hos garnforretningen Martha find du et stort udvalg af lækre garner til ethvert projekt og strikketilbehør, der gør din strikkeoplevelse endnu bedre. 

Stort udvalg af garner til alle projekter  

Siden 1986  har Martha i Søndergade serviceret garnelskere og strikkere med et stort udvalg af forskellige garntyper og kvaliteter. Martha er stedet at gå hen, de bestræber sig nemlig på at have alt indenfor garn og strikketilbehør. Derfor finder du garner fra branchens store og kendte mærke såsom Filcolana, Sandnes, Isager, Permin og mange andre kvalitetsmærker. 

Service og vejledning i top  

Alle ekspedienter, som du møder hos Martha, har en stor faglig ekspertise og erfaring. De kan vejlede dig i hvilken garntype, der passer rigtig godt til dit kommende projekt og dine ønsker. Alle er velkomne hos Martha – også dem, der ikke har så meget strikkeerfaring. Sammen finder I frem til, hvilket garn og eventuel model, der vil give dig et godt resultat uanset niveau.

Deres dygtige og strikkeglade personale strikker mellem femten og tyve modeller op årligt i forskellige garnkvaliteter. Det giver dig mulighed for at se modeller og mærke de forskellige garner inden, du beslutter dig for, hvad der skal på strikkepindende næste gang.

Besøg butikken på Søndergade 4 og se alle de opstrikkede modeller, hvor du også har mulighed for at prøve dem på.
Du kan også følge med på Marthas facebookside, hvor de løbende lægger billeder ud af de strikkede modeller og deler garnnyheder fra butikken. Det er svært ikke at blive inspireret!

Kontakt
AdresseSøndergade 4, 6000 Kolding