Skip to main content

Martensen’s Boghandel

Kom indenfor i en boghandel ud over det sædvanlige hos Martensen’s Boghandel i Christiansfeld.

Annoncørbetalt Indhold

Du møder en helt særlig stemning, når du træder ind i den traditionelle og historiske forretning, Martensen’s Boghandel. I 1906 åbnede forretningen for første gang, dog under navnet Jørgen Dahlmanns Papir- og Galanterihandel, men fra 1911 har den fungeret som boghandel.

I dag kalder de sig selv for en ”boghandel med næsten alt”, for udover deres store udvalg af bøger, finder du alverdens sager indenfor papirvarer, glansbilleder, bordpynt, spil, tegne- og maleredskaber, gaveartikler og meget mere.

En anderledes boghandel

Martensen’s Boghandel har fokus på at være en anderledes boghandel, men du kan stadig finde nye, aktuelle bøger på hylderne. Og har de ikke den bog, du leder efter, bestiller de den gerne hjem til dig.

Derudover har de et stort udvalg af bøger om eller fra Sønderjylland. Det gælder f.eks. bøger om Sønderjyllands historie, sønderjyske opskriftsbøger og bøger skrevet på sønderjysk dialekt.

Sidst, men ikke mindst, sælger de naturligvis den ikoniske Christiansfeld-stjerne, også kaldet Herrnhuter-stjernen – hele året rundt.

Altid god service

Hos Martensen’s Boghandel arbejder de hver dag for at give deres kunder en god oplevelse, når de besøger butikken. Derfor kan du altid få dedikeret service og rådgivning, uanset hvad du er på udkig efter.

Befinder du dig ikke i nærheden af Christiansfeld, kan du tage et kig på deres webshop, hvor du også har mulighed for at kontakte dem, hvis du ønsker nærmere information om en vare.

Kontakt
AdresseKongensgade 12, 6070 Christiansfeld