Skip to main content

Kurtzmann’s køreskole

Kurtzmann’s køreskole hjælper dig trygt og sikkert i mål med dit kørekort.

Annoncørbetalt Indhold

Kurtzmann’s køreskole drives af Brian Kurtzmann, der i 2004 blev uddannet kørelærer og siden har hjulpet mange bilister med at komme sikkert ud på vejene. På køreskolen møder du også Pia Bjørnskov, der er en erfaren kørelærer, som står klar til at guide dig mod dit kørekort.  

En fleksibel køreskole med dig i fokus

Køreskolen er en fleksibel køreskole. Det betyder, at der er tid til netop dig og dine ønsker. Køretimerne tilrettelægges så vidt muligt efter, at de passer ind i din hverdag, så du ikke skal gå på kompromis med andre ting. 

Teoriundervisningen foregår på Ravnsbjerg 31 centralt i Kolding. Her vil du modtage tavleundervisning inden, du skal ud at prøve teorien af i praksis bag rettet. Du vil opleve en undervisning med god kontakt mellem dig som elev og din kørelærer, så din undervisning bliver rettet mod dig. 

Kørelærerne sørger for et professionelt og motiverende forløb, der får dig sikkert i mål med dit kørekort. 

Spar penge med dine venner  

Hvis du tilmelder dig sammen med mindst to af dine venner, så får I alle 1000 kr. i rabat!  Her kan du se, hvordan I tilmelder jer, så I får gavn af den fordelagtige grupperabat.

Igennem Kurtzmann’s køreskole kan du både erhverve dig kørekort til almindelig personbil (kategori B), lastbil og bus. Køreskolen tilbyder naturligvis også generhvervelse samt særlig køreundervisning og kurser.  

Du kan læse meget mere om alle forløbene på køreskolens hjemmeside. 

Kontakt
AdresseRavnsbjerg 31, 6000 Kolding