Skip to main content

Krops-harmoni

Hos Krops-harmoni tilbyder de Body SDS behandling, som kan hjælpe dig af med både fysiske og psykiske udfordringer.

Annoncørbetalt Indhold

Kæmper du med stress, angst, depression eller bare generelle nakke- og rygsmerter og kan du ikke finde en løsning? Måske er tiden kommet til at prøve en Body SDS behandling.

Hvad er Body SDS?

Body SDS (Self Development System) er et dansk udviklet behandlingssystem fra 1940’erne. Det er en kropsterapeutisk tilgang, der inkluderer særlige massageteknikker, ledmobilisering samt pulserende bevægelser og åndedrætsøvelser. Alt dette arbejder sammen om at booste din krops selvhelbredende kræfter.

Behandlingen sigter mod at forbedre både lymfe- og blodgennemstrømning. Den er baseret på ideen om, at vores fysiske og mentale udfordringer ofte hænger sammen. Derfor kan behandlingen hjælpe med alt fra fysisk smertelindring til at skabe mere indre ro og balance.

Body SDS er særligt effektiv ved:

  • Stressrelaterede smerter og spændinger
  • Nakke- og skuldersmerter
  • Hovedpine og migræne
  • Rygproblemer og skoliose
  • Angst og depression

Behandlingen tager altid udgangspunkt i dine individuelle behov, og kan være både blid og stimulerende eller hård og dybdegående – alt afhængigt af dine behov.

Klinikken

Krops-harmoni er ejet af Addy, som fik kendskab til Body SDS i forbindelse med sin datters eksamensangst. Dette inspirerede hende til at hjælpe andre med at få det bedre. Siden 2015 har hun specialiseret sig i Body SDS og hun er en autoriseret behandler samt RAB-godkendt, hvilket sikrer et højt fagligt niveau.

Addy har en sundhedsfaglig baggrund med uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære på niveau med sygeplejesker. Hun har derfor et omfattende kendskab til kroppen og kan give Body SDS behandling af højeste kvalitet.

Så hvis du leder efter behandling mod fysiske eller mentale udfordringer, og ønsker en behandler, der fokuserer på dine individuelle behov med et dybtgående kendskab til kroppen, så tag et kig forbi Krops-harmoni.

Kontakt
AdresseDamhaven 3B, 7100 Vejle