Skip to main content

K.P. Elbæk’s Malerforretning A/S

Trænger huset til at blive malet, eller har du brug for kyndig vejledning til farvevalg på din arbejdsplads? Så står K.P. Elbæks Malerforretning A/S klar til at hjælpe!

K.P. Elbæks Malerforretning A/S er beliggende i skønne Christiansfeld på Kongensgade 85E, men de kører gerne ud til private, såvel som til erhverv i Sønderjylland, Trekantområdet og omegn.

Familieejet virksomhed med stor erfaring

Malerforretningen er familiejet gennem tre generationer, og de har mere end 40 års erfaring i malerbranchen, som tydeligt kommer til syne i kvaliteten af deres arbejde.

Det er ikke kun kvaliteten, som malerfirmaet vægter højt, det er også essentielt for dem, at alle aftaler overholdes, og at de altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser.

Professionelle løsninger af høj kvalitet

K.P. Elbæks Malerforretning A/S er stolte af deres håndværk, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres produkter eller arbejdsopgaver. Som kunde er du altid sikret en professionel tilgang til opgaven samt høj service, så du altid er tilfreds med resultatet.

Lad dem hjælpe dig med alt fra facaderenovering og sandblæsning af facader til mindre opgaver som maling af vinduer og døre eller spartelopgaver. Læs mere om deres ydelser her.

Flügger Farver Christiansfeldt

K.P. Elbæks Malerforretning A/S står ligeledes for forretningen Flügger Farver i Christiansfeld, som er beliggende på samme adresse. Her er du garanteret kyndig vejledning og rådgivning af dit farvevalg samt et ordenligt produkt, som K.P. Elbæks Malerforretning A/S altid kan stå inde for.

Er malerforretningen det perfekte match til din kommende opgave? Så tøv ikke med at kontakte dem på tlf. 60 13 93 02 eller via mail til jesper@kp-elbaek.dk.

Kontakt
AdresseKongensgade 85E, 6070 Christiansfeld