Skip to main content

Hopballe Mølle

Skal nærvær, tradition og natur danne rammen for din næste tur, med dem du har kær? Så er Hopballe Mølle et godt bud!

Hopballe Mølle er smukt placeret på Hopballevej 56, lige ned til Grejs Å. Hopballe Mølle er en slægtsgård, som har været i familiens eje siden 1807. I dag driver 6. generation stedet som landbrug med planteavl og kyllingeproduktion. Udover de fineste naturskønne omgivelser byder Hopballe Mølle på en attraktiv gårdbutik samt en restaurant med festlokaler.

Stedet hvor nærvær og tradition mødes

På Hopballe Mølle er du sikker på, at dyrevelfærden er i orden, og kvalitet, nærvær og tradition er naturligvis en selvfølge. I Gårdbutikken sælges de smagfulde populære Hopballe kyllinger samt gourmetspecialiteter fra ind- og udland. Gårdbutikken har åbent fra kl. 10-17 hver torsdag til søndag.

Har du ikke mulighed for at besøge Gårdbutikken, kan du bestille de lækre kyllingeprodukter direkte hjem til din adresse via deres webshop. Her finder du et lækkert udvalg af alt fra kyllinger og pølser til færdigretter.

Restauranten byder ofte på lækker brunch og frokost, og bedst af alt – du kan booke din næste fest i de skønne lokaler. Du kan kontakte Restaurant Møllesøen på 75 85 32 56 eller på restaurant@moellesoeen.dk

Velfærdskylling med fantastisk smag!

Slægtsgårdens velfærdkyllinger er én af de ting, som har sat Hopballe Mølle på landkortet – og som helt klart er et ‘must try’, når du besøger stedet.

Kontakt Gårdbutikken på tlf. 75 85 32 38 / mail: butikken@hopballe.dk
eller administrationen på tlf. 75 85 37 54  / mail: info@hopballe.dk

Kontakt
AdresseHopballevej 56, 7300 Jelling