Skip to main content

Ganesha Beauty & Wellness

Trænger din krop til lidt ekstra forkælelse og pleje? Så har Ganesha Beauty & Wellness med stor sandsynlighed den helt rigtige behandling til dit behov.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Ganesha Beauty & Wellness tilbyder de original thailandsk massage, som kan afhjælpe ømhed i nakke og skuldre, sovende arme og fingre, spændingshovedpine samt ømme muskler efter fysisk anstrengelse og sport.

Det kan også være, du har brug for øget velvære og for at forkæle dig selv? Så tilbyder Ganesha Beauty & Wellness også ansigtsbehandlinger samt behandlinger som Candle oliemassage, der får dig til at slappe af i en stresset hverdag.

Behandlinger i rolige omgivelser – tilpasset dit behov

Husker du at finde tid til at forkæle dig selv eller til at forebygge spændinger?

Hvis ikke, så er Ganesha Beauty & Wellness bestemt et besøg værd. De holder til på Frydsvej 59 i Kolding, og de holder åbent alle hverdage fra kl. 9-17.

Lyder det tiltrængt med en afstressende kropsbehandling, kan du kontakte Ganesha Beauty & Wellness ved at ringe eller sende en SMS på 91 99 50 40.

Og hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der passer bedst til dit behov, står de gerne klar med gode råd, så du bedst muligt kommer dine spændinger til livs.

Kontakt
AdresseFrydsvej 59, 6000 Kolding
Telefon91995041