Skip to main content

Galleri Bruun

Hvis du endnu ikke har besøgt Galleri Bruun, så har du en spændende kunstoplevelse i vente! Gå på opdagelse blandt tankevækkende malerier og andre unikke værker fra flere forskellige kunstnere.

Annoncørbetalt Indhold

Charlotte Bruun er kunstmaler og ejer Galleri Bruun i Kolding. Hendes motiv er ofte kvinder og omhandler kvinders indre liv og tanker. Værkerne er ofte dragende, drømmende, gådefulde men også melankolske og mystiske. Blandt hendes kunst finder man også abstrakte malerier med grafiske elementer og smukke farvesammensætninger.

Til at fremmale stemninger anvender hun en blanding af kul og akryl, der både kan give kraftige strøg og feminine detaljer, der sammen giver dybde og kant. Charlotte ønsker, at hendes værker skal give beskuerne noget at undres over – og dermed er der plads til sin egen fortolkning.  

Udover unikamalerier kan du også købe motiverne som plakater og kort. 

Kunstnere hos Galleri Bruun

Udover Charlotte Bruuns egne værker, er der også værker og kunsthåndværk af andre kunstnere i galleriet. Glaskunstner Anne Flohr udstiller funktionelle designs, der er rustikke og tidløse. Derudover kan du opleve værker af Jette Reinert, der laver giclée-kunstprints og porcelæn fra Maagaard Design, hvor du finder smukt boliginteriør med struktur i et let og feminint udtryk.

Kunstudflugt for grupper  

Hvis du har lyst til at høre mere om Charlottes kunst, så kan I som gruppe besøge galleriet, hvor Charlotte vil fortælle om sit liv som kunstner, og hvordan hun arbejder. Derudover vil der være lidt lækkerier og mulighed for at købe hendes kunst med rabat. Der er plads til grupper af tyve personer.  

Få hjælp til at udsmykke de bare vægge  

Hvis I mangler noget flot at kigge på på arbejdspladsen eller i hjemmet, så tilbyder Charlotte at lave firmaudsmykninger i samarbejde med virksomheder eller give en hjælpende hånd med den private indretning. Det er altid muligt at låne værker gratis, så I kan se, om det er det rette maleri for jer. 

Besøg galleribruun.com eller galleriet på Platinvej 26D i Kolding, hvor du kan lade dig inspirere af alle de smukke værker.

Kontakt
AdressePlatinvej 26D, 6000 Kolding