Skip to main content

FysioDanmark Kolding

FysioDanmark Kolding er en tværfaglig sundhedsklinik, hvor du vil få en effektiv og grundig behandling af din problematik.

Annoncørbetalt Indhold

FysioDanmark er en kvalitetssikret og landsdækkende fysioterapikæde. FysioDanmark Kolding ligger på Saxovej 12. Her ligger klinikken i forbindelse med et stort og flot træningscenter. 

Tværfaglige behandlingsforløb

Hos FysioDanmark Kolding mødes du af kompetente behandlere, der arbejder ud fra moderne fysioterapeutiske principper. Alle medarbejdere har hver deres speciale, som de holder sig opdateret på og er efteruddannet indenfor. Det gør, at du er sikret en effektiv behandling, når du opsøger FysioDanmark Kolding med lige netop dit problem.

Klinikken kan behandle alle former for patienter med forskellige problemstillinger. Hvad enten du har artrose eller leddegigt, søger vejledning i ergonomi, ryg-nakkeproblemer, museskader, idrætsskader mm., vil der være en fysioterapeut, der kan hjælpe dig. 

Teamet består desuden af en kiropraktor, massører og personlige trænere. Derfor vil du opleve at få en tværfaglig behandling af dit problem, hvis det kræves.

Bevægelse – en vigtig del af behandlingen

Udover den specifikke behandling vil du også af FysioDanmark Kolding få et individuelt tilpasset træningsforløb, hjemmeøvelser, råd og vejledning. Det betyder, at du kan forebygge og vedligeholde hjemmefra eller i fitnesscenteret, så din krop kan holde generne på afstand. 

Det er vigtigt at holde kroppen stærk og lave øvelser, der styrker de områder i kroppen, hvor man har ondt. FysioDanmark Kolding har et stort og indbydende fitnesscenter. Her kan du både få superviseret din træning af en fysioterapeut, træne selv eller på hold sammen med andre.

Du kan læse meget mere om alle dine muligheder for behandling hos Fysio Danmark Kolding samt booke tid til behandling og holdtræning på klinikkens hjemmeside.

Kontakt
AdresseSaxovej 12 , 6000 Kolding