Skip to main content

Fru Laura

Fru Laura er en lille, hyggelig blomsterbutik i hjertet af Kolding, der bringer liv og farve til byens midte.

Annoncørbetalt Indhold

På Klostergade 17B i Kolding finder du byens mindste blomsterbutik med den største sjæl.

Her ligger Fru Laura, ejet af Inna Lauritsen, hvor du kan købe smukke buketter, skabe flotte blomsterdekorationer til dem du holder af, og meget mere.

Fru Laura deler løbende billeder op på sine Facebook– og Instagram-sider, hvor du kan finde gode tilbud og inspiration, til dit næste køb af blomster eller dekorationer. Fru Laura arbejder altid med kvalitetsblomster, som er dyrket miljøvenligt.

Vil du have lidt sødt med, kan du købe lækre danske romkugler i butikken. Det er også muligt at købe vin og bobler.

Fru Laura samarbejder med det danske brand Koustrup, som er repræsenteret med forskellige tekstiler og kort. Koustrup er et miljøvenligt og bæredygtigt firma, hvilket var den vigtigste faktor for samarbejdet med Fru Laura.

Begivenheder

Hos Fru Laura er der løbende en række arrangementer og begivenheder. Du kan eksempelvis lære at flette en kurv, som du kan bruge til at pynte dit hjem eller give til en, du holder af. Der er også andre kurser, såsom pileflet, hvor du kan lære at flette pilegrene til eksempelvis hjerter og små træer.

Fru Laura har åbent mandag til lørdag.

Hos Fru Laura bliver man altid mødt af en smilende butiksejer, der leverer blomster og dekorationer præcis efter dine ønsker, uanset om du køber for 50 eller 5000 kroner.

Vil du opleve en hyggelig butik, der bringer sjæl og farve til Koldings midtby, så besøg Fru Laura.

Kontakt
AdresseKlostergade 17 B, 6000 Kolding